To jest jakaś masakra !!!

Witam, chciałabym zaznaczyć na początku ,że jestem częstym gościem w Ferberze. Bywam tam od otwarcia, i nie wiem co się stało z obsługą lokalu :( i strasznie nad tym ubolewam. Nowe kelnerki nie są w stanie ogarnąć większego ruchu w knajpie, barmani wiecznie znużeni (nie uśmiechnięci). Nie wiem kto i w jaki sposób przeprowadza rekrutację. To jest jakaś żenada !!! Dziewczyny obsługujące wiecznie stoją przy barze i sobie plotkują na podanie menu czeka się dość długo, mimo małego ruchu. Natomiast barmani ?! Ostatnio zauważyłam, że chłopaki się trochę pozmieniali. Zawsze byli zadbani, przystojni i bardzo przyjemni. A teraz??? Zauważyłam,że lokal chyba zaczął oszczędzać na zatrudnieniu fajnych i znających się na swojej pracy barmanach. Ludzie!!! błagam o powrót chłopaków sprzed roku!!! Przecież 2 profesjonalnych barmanów to za mało na taki lokal!!!!! Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bardzo prosimy o szczegółową informację kiedy była Pani naszym Gościem. Dzień i pora dnia. Sytuacja niedopuszczalna w naszym lokalu.
Bardzo za nią przepraszamy.
Jednocześnie proszę o kontakt, w ramach rekompensaty chcemy zaprosić Państwa na nasz koszt na kawę:-) lub coś równie smacznego!
Telefon: 58 551 45 81, mail: sopot@ferber.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0