Super miescówa na Sylwestra (1) Polecam gorąco na imprezę sylwestrową, rok temu byłam i było super. Agnieszka Polecam ten lokal :) (1) Odwiedzam regularnie Cafe Ferber, świetne miejsce na obiady rodzinne, plotki... Stała klientka Moze jakis remoncik? (2) Cafe ferber w tym miejscu jest od 12 lat? Moze dluzej. Czy na prawde... Yennefer
Super miejsce na oglądanie meczy przy drinku (1) Kilka dni temu odwiedziłem Ferbera i byłem mile zaskoczony ofertą wydarzeń... Michał Chyba nie lubią wystawiać faktur (1) Czekam już 3 tygodnie na głupią fakturę. Byłem z kontrahentem ze Szwecji w... Andrew Ferber Sopot (1) Świetne miejsce na spotkania z przyjaciółmi. Pyszna kawa i desery. Obsługa... Stała klientka To jest prawdziwy Sopot (1) Super lokal... Naprawdę wysoki poziom a w szczególności barmani Maciek i... Laura Czas na zmiany (1) Odwiedzaliśmy z mężem raz na miesiąc, dwa, przez kilka lat. Pięć lat temu... beata Caffe Raffaello (2) Po wielu pozytywnych opiniach postanowiłem się wybrać do Cafe Ferber w... Gdańszczanin Tak cieeeepluuutkooo! (1) Klimatycznie, miło, smacznie. Ceny - wiadomo drogo, główna ulica Gdańska. Ale... just19991a co raz gorzej (2) Z każdą kolejną wizytą mam coraz gorszą opinię o lokalu. 15min oczekiwania... meg było fajnie (1) fajna muzyka, aż chciało się tańczyć i smaczne drinki ada Menu godne polecenia (1) Wpadlem ze znajomymi na szybki lunch w Sopocie na monciaku, bylem milo... Krzysztof Całkiem nieźle (1) Widzę, że jest tu trochę negatywnych opinii. Nie chcę oczywiście chcę... mefiu Odradzam piwo ZYWEC (1) Wczoraj wieczorem, ze znajomymi, usiedllismy w tej kawiarni "na piwku".... Robert Przyjemne miejsce (1) Odwiedziłam Cafe Ferber w niedzielę, była ładna pogoda, ledwo znaleźliśmy... Danuta Żenujące..... (1) Dziś poszłam ze znajomymi do CefeFerber na Monciaku... Nie była to moja... Rozczarowana ochrona (1) Ochrona w sopockim Ferberze jest bardzo mila i uprzejma. Od kiedy pamietam,... anita ???????????????????? (1) czesto bywam w ferberze ale co zauwazyłam to przystanki Pań "biegających od... Kaśka no cóż............ (1) bardzo lubię to miejsce , wszytsko jest o.k oprócz jednego pseudo barmana... Łukasz