Jak dla mnie SUPER!!! (1) Czytam co poniektóre opinie i zastanawiam się co Ci ludzie mają na celu... Magda Zenada (1) nie mila kelnera podeszla do stolika po 10 minutach, gdy zwrocono jej uwage,... ktos Oby więcej takich miejsc. (1) Fakt, niektóre kelnerki należałoby wziąć za warkoczyki i postawić do pionu.... sioola
Aby więcej takich Miejsc. Polecam! (1) ### Odwiedziłam Ferbera z przyjaciółmi w sobotni wieczór i jestem pod... Katarzyna Obługaaaaaaa! (1) F A T A L N A!!! Dobre opinie o obsłudze pszechyba tylko menagement tego... Asia Szok! (1) Bylem wczoraj po raz pierwszy w Cafe Ferber w Sopocie.Wystroj bardzo... Paweł moze byc (1) jestem częsta klientka ferbera w sopocie, jedzenie jest tu bardzo smaczne,... monika Obsluga żenada (1) Bylam tam juz 2 razy i za kazdym obsluga robila sobie kpiny z gosci! Musialam... Malia :) (1) nieważne jedzenie, ceny i wystrój. fajny ciemnoskóry kelner tam pracuje ;D Gusia Żenada! (1) Lokal calkiem fajny ale oibsluga popsula wszystko. Pani kelnerka ktora 40... Asia Agata - opinia (1) Mi osobiście w sopockim Ferberze podoba się bardziej niż w Gdańsku, choć obie... Agata ;) (1) Niewiem co chcecie od Cafe Ferber, co prawda nie bylam jeszcze w gdańskim,... Anna obsługa (1) Jestem wielka faną Ferbera w Gdańsku dlatego niezmiernie ucieszyłam się z... dg BEZ REWELACJI (1) wystroj jak na Ferbera przystalo jest przyjemny,elegancki ale trzeba przyznac... ola ciastko (1) wlasnie mialem zamiast napisac o mojej wizycie w ferberze i o tej slynnej juz... cubanito Szarlotka z lodami to jakas kpina (1) Bylem w tym lokalu dzis i wiecej nigdy nie pojde, powodem jest szaralotka z... Grzegorz mega dobre miejsce (1) Trudno porównywać oba ferbery-jedno jest pewne, oba wyróżniają się na tle... JUREK to nie gdansk (1) Sopot i Monte maja to do siebie,zeby zaistniec i byc konkurencyjnym,to trzeba... mm michał - opinia (1) bardzo przykro mi to stwierdzic, ale do gdanskiego Ferbera, to mu bardzo... michał