Zdziwenie (1) Na początku chciałem powiedzieć ,że jest to bardzo przyjemny lokal i dość... Marek Ochroniarze (1) Od 3 lat co jakiś czas chodziłam do Ferbera na kawę, ale od jakiegoś roku z... Magda bez szału (1) nie jestem zachwycona ani obsługą ani klimatem ani cenami, poprostu nic... mag
Kelnerki... (1) Jestem stałą bywalczynią kawiarni. Zawsze ze znajomymi przysiadamy tam w... Lel całkiem ciekawie (2) Nie bywam zbyt często na monciaku, ale tak wyszło, że miałem tam spotkanie i... lord wejder Rewelacyjne miejsce !!! (1) Kolejny sezon rozpoczeliśmy w sopockim ferberze....I tu wyrazy uznania dla... Gosia M. Cuba libre na 7. (1) Poprosiłem kelnerkę cuba librę na havanie 7. Dostałem na zywkłej +... Marek Cafe Ferber tak ,ale nie w Sopocie! (1) Jestem stałą klientką sieci Cafe Ferber.Lubię zarówno ich dania,... lulka POLECAM ! POLECAM! POLECAM! (1) Świetne miejsce ,wspaniała atmosfera , profesjonalna obsługa ,super wystrój ,... Monika Warszawa Warto odwiedzić (1) Klub ogólnie bardzo fajny, ciekawy wystrój wnętrza, nowocześnie i... maciej 100% dobrej zabawy (1) Myślałem, że takie imprezy to tylko w sezonie, a tu miłe zaskoczenie. Sobota... Bolek To jest jakaś masakra !!! (2) Witam, chciałabym zaznaczyć na początku ,że jestem częstym gościem w... Marysia kiepsko... (2) Po ostatniej mojej wizycie, obsługa bardzo się popsuła. Kelnerki w ogóle nie... Jacek K. obsługa żenująca - tylko się nasiedziałam (2) W dobie konkurencji Cafe Ferber widać ma to gdzieś. Po podaniu nam menu... kika Gorąco polecam !!! (1) Jestem stałą klientka niemal od poczatku. Wspaniałe miejsce. Polecam to... Joanna Wszystko zależy od ludzi (1) Kawiarnia ta ma swój specyficzny klimat wystrój oraz atmosferę a kawa jest... gosc Bardzi miłe miejsce (1) Witam serdecznie Zawsze kiedy odwiedzam 3miasto nie omieszkam zawitac do... Tomasza Maras widac zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) kochani cos cudnie zaskakujacego???????? nowa obsluga swietnie... orszula ... (1) W Cafe Ferber Sopot jestem przynajmniej raz w tygodniu, takze mozna... Z czekanie wieczność na obsługę (1) kawa w porządku, szeroki wybór, kelnerce spadła łyżeczka na ziemię,... asia