Zdziwenie
Na początku chciałem powiedzieć ,że jest to bardzo przyjemny lokal i dość często jestem jego gościem, a w szczególności w weekendy. Ostatnio byłem Państwa gościem w jeden z ostatnich weekendów. Polecam wszystkim lokal bardzo serdecznie. Jednak muszę wspomnieć trochę o obsłudze lokalu, która w ostatnim czasie podupadła brzydko mówiąc. Szczególnie starsi barmani, wyglądają na niezainteresowanych swoją pracą (wypalonych?). Nie rozumiem też dlaczego Panowi barmani w trakcie swojej pracy (jak mniemam) są spotykani na spacerach i w innych Sopockich klubach pijąc alkohol. Przykro mi pisać, ale zaobserwowałem to jakiś czas temu i nadal to trwa, a mianowicie obojętność barmanów co do obsługiwanych klientów. A szkoda..
W szczególności ''stary wyjadacz'', niestety nie wiem jak się nazywa, ale jego praca to zabawianie Pań siedzących przy barze. Drodzy Panowie barmani! gdzie te czasy kiedy czułem się profesjonalnie obsługiwany przez Was? A do szefostwa- krótka rada: coraz bardziej sympatyczna konkurencja nie śpi a szczególnie w Sopocie,
Pozdrawiam nadal stały klient :)
W szczególności ''stary wyjadacz'', niestety nie wiem jak się nazywa, ale jego praca to zabawianie Pań siedzących przy barze. Drodzy Panowie barmani! gdzie te czasy kiedy czułem się profesjonalnie obsługiwany przez Was? A do szefostwa- krótka rada: coraz bardziej sympatyczna konkurencja nie śpi a szczególnie w Sopocie,
Pozdrawiam nadal stały klient :)