To juz za tydzien...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy to normalne, ze nie czuje sie tego, ze to prawie juz!!!
Bardziej denerwowalam sie w listopadzie, kiedy zaczelismy wszystko wybierac i rezerwowac... A teraz czekam juz tylko na to najlepsze i najpiekniejsze...
Czasem tylko jak zdam sobie sprawe z tego, ze juz tylko pare dni to dopada mnie 5 minutowa panika, czy wszystko zdazymy...
Ale zdazymy...

Kocham Cie Michalku!!! :-D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: To juz za tydzien...

Ja mam to samo :))) Zero stresu, tylko radość...

jak ja Wam zazdroszcze, ze możecie tak napisać...że to już za tydzień..ja muszę napisać dopiero za rok...to dla mnie strasznie długo i nie moge się doczekać

Kochana!!! Minie Ci zanim sie obejrzysz...
Pozalatwiajcie sobie wszystko co mozecie jak najszybciej, odejda Wam niepotrzebne stresy a zostanie mile podekscytowanie i podniecenie zwiazane z oczekiwaniem na najwazniejszy dzien...
Pozdrawiam

już prawie wszystko załatwione i zostaje nam tylko czekać....
a to tak długo :(
Ale jest na co czekać ;o)))

Ja również się nie stresuje choć tak jak wy 27 sierpnia biorę ślub... Może to przyjdzie dopiero przed oltarzem?:)

Izak28,jak będziesz juz po czekam na relację z ceremonii ;o) proboszcz będzie wam udzielał ślubu? aaaa...... i jeszcze jedno czy jest opcja strojenia kościoła ktorą można tam załatwić ,zapomniałam zapytać księdza ;o( i czy wiesz może jak to ewentualnie wygląda i....kosztuje ?

Baśka- oczywiście, że proboszcz, innej opcji nie ma :)))) Co do strojenia kościoła, to już ci kiedyś pisałam, nie widziałaś może, że płaci się 100 zł i wszystko jest załatwione. Nie wiem jak to wygląda, ale my nie lubimy przesady, więc myślę, że będzie ok. Nie wgłębialiśmy się za bardzo w szczegóły, kościółek jest na tyle ładny i ma tyle zieleni za oknem :) że za wiele strojenia to mu nie potrzeba....
Relację oczywiście zdam, jak wrócimy z wyjazdu :)
Sorry za ewentualne niedociągniecia w moim piśmie, ale jestem po szampanie- he he, z koleżankami oblewamy mój ostatni dzień w pracy :)

ale numer hihihiihihiihi....... ja właśnie kończę wczorajszą butelkę szampana hihihi..... Dzięki za info!!! Będę czekała niecierpiwie Twojego powrotu!!!

Ale wam zazdroszcze :-)) Ja na nowo bede swoj slub planowac za rok.

No to świetnie,masz duzo czasu zeby zapiąć wszystko na ostatni guzik ! u nas hasło o ślubie padło w połowie kwietnia,więc mieliśmy 5 i 1/2 miesiąca na organizację i wydawało mi się wtedy,że to tak strasznie dużo czasu ! Zleciało nawet nie wiem kiedy!

Bardzo malo czasu mials na zorganizowanie slubu i wesela. Ale w wiekszych miastach to mozna zrobic tak w krodkim czasie wesele, u mnie nie dalo by rady.

my decyzje podjelismy w połowie czerwca a teraz tylko tydzien i tak dziwie sie ze dalismy rade wszystko zorganizowac zostaly tylko drobiazgi. teraz juz sie nie moge doczekac choc denerwuje i to bardzo czy wszystko wypali

Ja za tydzien bawie sie na weselu u rodziny mojego K. Mam nadzieje ze bedzie piekna pogoda.

Karolinko! na pewno będzie super! fajnie Mulder napisał, ze jest sto spraw do zgrania właśnie w ten jeden dzień i jest zawsze ryzyko, że któras nie wypali, ale grunt to sie nie przejmować! Pani przyszła żono! dużo radości i usmiechu na te ostatnie dni i oczywiscie na całe wasze qwspólne życie ! :*