To sie nadaje do prokuratury

Osoba bliska śmierci..traci przytomność,a oni mówią, że nie mają karetek i że skoro pacjent jeszcze nie stracił świadomości to nie muszą przyjeżdżać...co za bezczelność...po to się płaci na opiekę zdrowotną żeby nie miał kto udzielać pomocy? gratulacje dla Sopotu za takie pogotowie ratunkowe. karetki są dla pijaków bo tego byłam świadkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: To sie nadaje do prokuratury

Proszę Panią karetki nie są tylko dla pani użytku oni pomagają wszyskim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: To sie nadaje do prokuratury

Proponuję wyjaśnić sytuację i brak interwencji Pogotowia w Sopocie. Sam byłem świadkiem 2 tygodnie temu 'profesjonalizmu'' a właściwie idiotyzmu interweniujących ratowników, którzy chyba za bardzo chcieli pomóc starszej tracącej co chwilę przytomność kobiecie ! A przynajmniej sie nie spieszyli do wypadku. Próbowałem wyjaśniać, interweniować, ale zastanie Dyrentora Placówki graniczy z cudem. Wnioskuję, że ma wszystko w d*pie, a pensja i tak leci. Pełna weryfikacja zatrudnionych ratowników konieczna, bo po obserwacji wypadku , w którym uczestniczyli mam same smutne wnioski. Nie chce, aby kiedykolwiek takie palanty przyjechały na interwencję do mnie bądź mojej rodziny, choć płacę za to!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0