Zachowanie Ratowników (1) W dniu 30 listopada Pogotowie zostało wezwane do mojej córki, która straciła... Mama i Pielęgniarka Podziękowanie (1) Chciałam serdecznie podziękować obsłudze karetki Pani Anecie i Panu Patrykowi... Barbara Lenie i darmozjady (1) Dzisiaj rano ze zwichniętym stawem łokciowym i opuchniętym do granic... Niezadowolony Autor
Totalna porażka..... (2) Pogotowie ratunkowe , pomoc dorazna .......Śmiechu warte :)choć sytuacja nie... taki sobie ja... To sie nadaje do prokuratury (3) Osoba bliska śmierci..traci przytomność,a oni mówią, że nie mają karetek i że... Ja Dotyczy postu opisującego interwencję w Rest Mcdonald\'s Oliwa (1) Czy Zarząd Pogotowia Sopot ma coś do powiedzenia w kwestii opisywanej... Obserwator Super pomoc (1) Profesjonaliści i serdeczni ludzie pozdrawiam cały zespół - tata żyje :) A. A Dziękuję (1) Pozdrawiam cały Zespół Pogotowia Pierwszy raz spotkałem się z taką... Kamil POGOTOWIE W SOPOCIE (4) PORAZKA!!!!!!!!!!!!!! Zadzwonilem o godzinie 16:30 na pogotowie, mama traciła... duzy841 Michał Dudajek - opinia (2) sopockie pogotowie szkoda słów!!!!!!!!!!!! zadzwoniłem na pogotowie o godz.... Michał Dudajek sukces (1) pogotowie ratunkowe w sopocie jes najlepszym pogotowiem w polsce kiedy bez... maks anka89 - opinia (1) jestem bardzo zadowolona. Mimo braku ksiązeczki RUM, przyjeli mnie o godz 23.... anka89