To trzeba zobaczyc i przekonac sie!

Temat dostępny też na forum: Zielone Wzgórze
To nie latwa decyzja powierzyc najblizsza sercu osobe w opieke, niezanym wrecz obcym ludziom. Nasze wachania i watpliwosci zozwialy sie po kilkudniowym pobycie w tym osrodku. Postanowilismy zostawic tu naszego tate pod opieke tutejszych profesjonalistow.Wlasciciel tego domu stanal na wysokosci zadania! Wraz z pracujacym tam personelem zapewnia pensjonariuszom poczucie bezpieczenstwa i to ze czuja sie tam tak jak w domu.Szybka i sprawna pomoc medyczna, nad tym czuwa siostra przelozona, perla tego osrodka.Zaangazowanie pracujacego tam personelu jest godne podziwu.Dom Seniora Zielone Wzgorze jest polozony w malowniczym miejscu i wraz z otaczajacym go parkiem daje pensjonariuszom mozliwosc wypoczynku na lonie natury.Polecamy ten dom wszystkim ktorzy potrzebuja opieki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: To trzeba zobaczyc i przekonac sie!

Od 28 marca maz jest w Domu Seniora, zanim go tutaj przywiozłam był zgaszony,smutny, Kiedy go odwiedziłam bylam pod dużym wrazeniem, jego kondycja fizyczna i psychiczna,ulegla poprawie, zobaczyłam na jego buzi uśmiech, blask w oczach, .Zawdziecza to opiekunkom, które sa pelne oddania,czulosci,ciepla,zrozumienia dla osob tam przebywających, lecz szczególne podziękowanie składam przelozonej tego Osrodka pani Malgosi, kobiecie o wrażliwym sercu,i oddaniu osobom tutaj przebywającym, wlasciciel powinien być dumny,ze zatrudnil tak oddany pensjonariuszom personel,to dzięki nim ten dom przyciąga tak wiele osob,ktorzy zostawiają tutaj swoich bliskich , wybierajac wlasnie to malownicze,zaczarowane cieplem miejsce. Bardzo dziekuje .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0