popsuło się (1) Tokyo Sushi była moja ulubiona knajpą sushi. Po powiększeniu knajpy byłam tam... maja Warsztaty Sushi (1) Byłem na warsztatach organizowanych przez Tokyo Sushi i muszę przyznać, że... Tomasz polecam (1) bardzo fajne miejsce, polecam ...... tg108
Kasia - opinia (1) Często jadam w tej knajpie!I gorąco polecam każdemu. Jedzenie pyszne, dobrze... Kasia superrr! (1) Rewelacyjne sushi i Phad Thai duuży jak cholera ;) pychotka! POOLECAM!!! moris Bardzo dobre Sushi (1) Bywamy w lokalu często - po remoncie lokal jeszcze ładniejszy a jedzenia... RS 3 razy tak!!! :) (1) po raz pierwszy poszłam ze względu na wypiony kupon groupon i szczerze mówiąc... agnieszka Polecam (1) Dobra suszarnia w centrum ,obsługa ok. Pit POLECAM (1) Przeczytałem negatywne opinie na temat kelnerek. Nie zgadzam się z nim! Gdyby... MAREK super! (1) gorąco polecam, najlepsze miejsce w trójmieście, jedzenie super, czytałam... K Jestem pod wrażeniem !!! (1) Skorzystałem z oferty po raz pierwszy . Była to oferta z okazji 3 urodzin... Danielosst wielki minus (1) sushi ogolnie nie najgorsze,chociaż jadłem lepsze,obsługa bardzo ciężka w... niezadowolony Obsługa porażka (1) Bardzo miłe i klimatyczne miejsce,jedynie obsługa na niskim poziomie,a... Ńatalia Malwina - opinia (1) Wybrałam się ze znajomymi na wtorkowe all you can eat. Na saym wejściu... Malwina Pycha (1) W porównaniu z innymi lokalami, których odwiedziłam sporo, sushi jest... A niesmak (2) Spotkaliśmy się ze znajomymi na kolację. To było nasze pierwsze wyjście do... Henryk Smacznie i przyjemnie (1) Lokal przytulny i czysty. Wystrój stonowany. Najważniejsze jest tu przepyszne... Ewa Warto odwiedzić to miejsce... (1) Była to nasza pierwsza wizyta i mogę śmiało bez dóch zdań polecać je innym.... maciej okropne kelnerki (1) Miejsce mogłoby być wspanialą restauracją-barem. Niestety obsługa pozostawia... Panga klient traktowany jak powietrze (1) to miała być nasza druga wizyta w Tokyo Sushi, po wejściu okazało się, że... xyz