najlepsze... (1) super sushi i do domu!!! mirecki ZADOWOLONY - POLECAM ! (1) Generalnie nie piszę opinii na tym portalu ale nie mogłem przejść obojętnie... Tomek z Gdańska SUPER SUSHI! (1) Moim zdaniem są najlepsi Wybrzeżu. A że po sąsiedzku - tym bardziej POLECAM... Bart
ogólnie polecam, ale ... (2) Sushi dobre, byłam parę razy i również zamawiałam na telefon. Kucharze bardzo... klientka mimo wszystko Polecam, Polecam jeszcze raz Polecam (1) Treść opinii: Rewelacja!!! Bylismy ze znajomymi na obiedzie i musze... asiulka zestawy przepyszne (1) Wszystkie potrawy naprawde super smaczne i ceny naprawde konkurencyjne -... aleksandra p. Jest naprawdę smacznie (1) Polecamy w szczególności menu mieszane - jest super i można się najeść Szymon Sympatyczne miejsce (1) Naprawdę przyjemne miejsce na spotkanie biznesowe i nie tylko, miła i... Retail Digital Solutions Poland za dużo sosu - za mało sosu (1) Miłe miejsce, miła obsługa, oryginalny wystrój. Duży plus za menu z opisem... Serduszka Wiedzą, co robią! (1) Jedno z lepszych sushi jakie przyszło mi jadać. Chłopacy są mistrzami... mk Rewelacja!!! (1) Szybko, tanio, elegancko, a przede wszystkim smacznie. Polecam! A_damo_o SUPER!!!!! NAJLEPSZE SUSHI W 3MIESCIE (1) Polecam wszystkim naprawdę wyśmienite sushi i przystępne ceny i bardzo miła... Buczek Dobry start (1) Może nie jestem wielkim znawcą sushi, ale przynajmniej raz w miesiącu mam... m Dla wszystkich ceniących sobie wysoką jakość potraw ! (1) Jedno z lepszych Sushi barów w jakim byłem ,a w trójmieście z pewnością... Alex