Tomasz Białas - ocena
Zapisałem się do OSK Poldek na kurs kat. C, C+E (równoległy), kwalifikacja zawodowa. Panie z biura bardzo rzeczowo mi wszystko wytłumaczyły. Teoria w OSK Poldek bardzo fajnie i miło przebiegła, wykłady były ciekawe i bardzo dobrze prowadzone, ale co najważniejsze, sama praktyka przebiegła (może trochę mozolnie, przez natłok chętnych, ale bardzo sprawnie. Panowie instruktorzy potrafią wszystko dokładnie wytłumaczyć. Pan Marek, Pan Darek, Pan Krzysztof, Pan Piotr, instruktorzy, których naprawdę warto słuchać, ważne, żeby z pokorą podejść do ich nauk. Ja się wiele od tych instruktorów nauczyłem i dzięki nim zdałem kat. C za pierwszym razem, bez błędów i kat. C+E zdałem również bez błędu. Pamiętajcie, jeśli zdajecie na C,C+E, Ci instruktorzy was nauczą, tylko miejcie w sobie trochę pokory i posłuchajcie mądrzejszych. Z tego miejsca chciałbym jeszcze raz podziękować całemu osk poldek, dzięki Wam zrealizowałem swoje marzenia o byciu zawodowym kierowcą, a w szczególności chciałbym podziękować cudownym instruktorom: Panu Markowi, Darkowi, Krzysztofowi i Piotrowi, nauczyliście mnie, jak to się fachowo robi i to dzięki Wam mam kat. C, C+E. Dziękuję Wam z całego serca :)