Tomczyk-Małyjasiak

czy odwiedziłyście ta P. ginekolog? jakie macie opinie? chciałabym zajść w ciażę szukam osoby, która mnie do tego przygotuje (mam małe problemy) czy w tej kwestii P. Dr się sprawdzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tomczyk-Małyjasiak

chodzę do pani dr od ponad poltora roku i jestem bardzo zadowolona, widzę też za każdtym razem że ma dużo pacjentek ciężarnych więc wydaje mi się, że będzie Ci odpowiadać.

ok 2,5 roku temu chodziłam do dr Tomczyk i zawsze byla taka mila i delikatna. Szczerze polecam

też polecam tą panią dr

mojej znajomej prowadziła ciąże, podobno wcale niełatwą i koleżanka była bardzo zadowolona

ja raz też korzystałam z usług i też nie mogę na nic narzekać, ale po 1 razie cięzko oceniać

Dziś po raz kolejny przekonałam się o profesjonaliźmie Dr Małyjasiak. Moje problemy zostały skutecznie wyleczone, jak zawsze przemiła atmosfera podczas wizyty, i jak zawsze wychodze z gabinetu z wielkim uśmiechem :) więcej takich lekarzy :)

chodziłam do niej pare lat temu,na początku wydawała się w porządku ale z czasem zaczęła bagatelizować moje dolegliwości.gdy po niej poszłam do innego ginekologa okazało się że mam endometriozę.także moje zdanie jest średnie ,być może ciąże prowadzi dobrze.trudno mi powiedzieć.

Do Pani dr chodzę już kilka lat i nie zamienię Jej na żadną inną - nawet teraz, gdy przyjmuje tylko w Gdyni (wcześniej na Żabiance).

Mika a pomogła jeśli chodzi o zajście w ciążę? mi na razie kazała czekać do późnej jesieni i na razie nie robić badań :/ ale ja jestem taka niecierpliwa :(

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (34 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Czy lubicie się malować i dlaczego? (44 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...