czy odwiedziłyście ta P. ginekolog? jakie macie opinie? chciałabym zajść w ciażę szukam osoby, która mnie do tego przygotuje (mam małe problemy) czy w tej kwestii P. Dr się sprawdzi?
chodzę do pani dr od ponad poltora roku i jestem bardzo zadowolona, widzę też za każdtym razem że ma dużo pacjentek ciężarnych więc wydaje mi się, że będzie Ci odpowiadać.
Dziś po raz kolejny przekonałam się o profesjonaliźmie Dr Małyjasiak. Moje problemy zostały skutecznie wyleczone, jak zawsze przemiła atmosfera podczas wizyty, i jak zawsze wychodze z gabinetu z wielkim uśmiechem :) więcej takich lekarzy :)
chodziłam do niej pare lat temu,na początku wydawała się w porządku ale z czasem zaczęła bagatelizować moje dolegliwości.gdy po niej poszłam do innego ginekologa okazało się że mam endometriozę.także moje zdanie jest średnie ,być może ciąże prowadzi dobrze.trudno mi powiedzieć.
Mika a pomogła jeśli chodzi o zajście w ciążę? mi na razie kazała czekać do późnej jesieni i na razie nie robić badań :/ ale ja jestem taka niecierpliwa :(