Polecam (2) Największy wybór sprzętu i profesjonalna obsługa. Stały Klient Dla samej miłej atmosfery i wartościowych porad warto zaglądać (1) a przy okazji dobra promocja na umowę mojej komórki i nowy sprzęt do... Mariola Polecam (1) Polecam tę firmę, jestem nowym klientem i zostałem bardzo miło obsłużony,... Tomasz
nie dotrzymują warunków umowy (2) Sprzedawca chamski i opryskliwy. Odmawia przyjęcia sprzętu mimo, że w umowie... były klient Rewelacja!!! (1) Firma swietna i ludzie tam pracujacy rowniez. Jako JEDYNI przedstawiciele... Kasia Profesjonalna i życzliwa, rzetelna informacja (1) Jako klientka (baba!) Cyfrowego Polsatu i Plusa mam od lat świetnie dobieraną... Sylwia Polecam !!! (3) Zakupiłem w tym sklepie już trzeci telewizor w przeciągu 5 lat i jestem... Jan Dobry sklep (1) Sklep z miłą i kompetentną obsługą. Szybko ściągnęli dla mnie wybrany model... Mieczysław Profesjonalna obsługa (1) Zdecydowanie polecam ten punkt sprzedaży, bardzo dobre podejście do klienta,... Andrzej Kamila - opinia (1) Jedyny Punkt Cyfrowego Polsatu gdzie potrafią zająć się klientem. Zakup... Kamila stanowczo nie polecam firmy Polsat cyfra (3) Od 2 lat korzystałem z przekazu telewizji przez Polsat cyfrę. W marcu tego... Tadeusz Punkt Polsatu z uprzejmą i fachową obsługą (1) Problem został rozwiązany szybko i bez problemu, do tego można zasięgnąć... Tadeusz Rewelacyjny sklep (1) Polecam punkt Polsatu w Domu Handlowym JANTAR. Pani sprzedająca w tym sklepie... Ania Jedyny punkt Polsatu w którym zostałam porządnie obsłużona i potraktowana (1) gdy z uszkodzonym dekoderem odsyłano mnie ze stoisk Polsatu z kwitkiem. Alina