Top-Wycena Nieruchomości

Rzeczoznawcy

Gdańsk, Morenowe Wzgórze 20/25

Konrad - ocena (1) Polecam gorąco. Szybkie i profesjonalne wykonanie operatów. Konrad Andrzej - opinia (1) Współpracuję z firmą w zakresie wycen dla banków. Wielokrotnie korzystałem i... Andrzej Marek - opinia (1) Polecam usługi Pani rzeczoznawcy. Operat szacunkowy zamawiałem na potrzeby... Marek
Piotr Słowiński - opinia (1) Do tej pory zamówiłem u Pani Darii 2 operaty szacunkowe. Wszystko odbyło się... Piotr Słowiński Ekspresowo i profesjonalnie (1) Chciałem podziękować i wystawić najwyższą notę za profesjonalizm i szybką... Krzysztof Polecam (2) Polecam uslugi oferowane przez Top-Wycena Nieruchomości. Punktualnie,... marta SOLIDNA i PROFESJONALNA gorąco polecam!!! (1) Polecam serdecznie usługi rzeczoznawcy Pani Darii, korzystałem już... Maciej Polecam (1) Polecam usługi Pani Darii, jest to osoba kompetenta, rzetelna, a przy tym... halina rzeczoznawca (1) Korzystałem kilakrotnie z wyceny dla banku i sądu i z czystym sumieniem mogę... Adam Profesjonalnie (1) Usługa wykonana szybko i na wysokim poziomie, jestem bardzo zadowolony i mogę... Filip Zdecydowanie polecam! (1) Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt. Operat w ciągu 2-3... Bartek pozytywnie (1) operat w 3 dni za przystępną cenę:), opinia banku też pozytywna M.L polecam (1) wycena wykonana szybko i niedrogo miła i profesjonalna obsługa Natalia Porębska