Jest no średnio (1) Opóźnienie 40 minut to standard, nie lepiej brać mniej klientek żeby... Monika Manicure hybrydowy (2) Powiem jedno, jeśli chcecie robić paznokcie to tylko w tym Salonie. Widać, że... Tamila Polecam (1) Świetna obsługa, i wykonanie. Małgorzata
Kosmetyka super (1) Serdecznie polecam! Jedtem zachwycona! Maryna Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolioną z uslug salonu. Serdecznie polecam! Nadia Powiększeńie ust (1) Chciała bym bardzo podziękować Pani Irenie za profesjonalna obsługę . Teraz... Katarzyna Witkowska Kwas w usta (1) Bylam u kosmetologa Pani Ireny i jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam. Agnieszka Super (1) Bardzo miła obsługa.Spędziłam tam 2 dni po 8 godz.Wszystkie zabiegi zostały... Katarzyna Najlepszy salon fryzjerski w Sopocie! (1) To była moja pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta w tym salonie. Szczerze... Gracjana Polecam (1) Obsługa miła i bardzo się starała :). Zadowolona z zabiegu Omniplex. polecam :) MK Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalne ścięcie i koloryzacja Justyna Manicure i pedicure oraz fryzjer (1) Witam, z przyjemnością chcę wystawić dzisiaj moją opinię na temat Salonu... Monika Najlepszy salon w Sopocie (1) Polecam, bo manicure jest naprawdę super! Elen manicure hybryd (1) Kilka dni temy wykupilam grupon do nowego salonu na Dmowskiego. Jestem bardzo... Małgorzata Plazmolifting (1) Jestem po pierwszym zabiegu plazmoliftingu i zaskoczona wynikiem. Zmiany są... Natalia Pelny profesjonalizm (1) Jaz zawsze wszysko ok, polecam!!! Anita Kwas hyaluronowy (1) Profesjonaliści ! Amina wysoka jakość uslug (1) jak na mnie to 10/10 serio! gorąco polecam!!@ Katarzyna Zdecydowanie polecam TopCosmet jako miejsce poprawy wizerunku (1) W nowo powstałym salonie urody TopCosmet w Sopocie na Kościuszki spotkamy... Patryk