Justyna - ocena (1) Odebraliśmy uszytą odzież ze szwalni , super wykonane bluzy, dodatkowo z... Justyna Martini - ocena (1) "Pens with printing and laser engraving are an elegant and practical gadget.... Martini Yuliia Baraban - ocena (1) Zamówiliśmy koszulki z nadrukiem i efekt przeszedł nasze oczekiwania- nadruk... Yuliia Baraban
katarzyna - ocena (1) Leżaki reklamowe TOPQ to strzał w dziesiątkę! Solidna konstrukcja, świetny... katarzyna Krzysztof - ocena (1) Polecam z pewnością tam wrócę Krzysztof Magdalena - ocena (1) Polecam nadruki na torbach, plecakach, parasolach. Magdalena Danusia - ocena (1) Znakowanie transferowe, polecam. Danusia Małgorzata - ocena (1) Miałam przyjemność odebrać zestaw gadżetów reklamowych i muszę przyznać, że... Małgorzata Mika - ocena (1) Bardzo polecam tą Drukarnie Mika Jowita - ocena (1) Realizowałam zlecenie "na wczoraj" i żadna z drukarni nie chciała się podjąć... Jowita Viktoria - ocena (1) The service was completed on time and without any issues. Everything went as... Viktoria Marlena - ocena (1) Świetna jakość druku, terminowość i elastyczne podejście do klienta. Nawet... Marlena Julia - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, szybki kontakt i rzetelne podejście do klienta.... Julia Nikola - ocena (1) Super firma , profesjonalna obsługa i dobra jakość produktu Nikola julia - ocena (1) szczerze polecam drukarnie julia Zuzanna k - ocena (1) Profesjonalne podejście, terminowość i świetna jakość druku Zuzanna k Jakub Z - ocena (1) Szybka realizacja Jakub Z Nadia - ocena (1) Bardzo polecam drukarnie , wszystko zgodne. Nadia Kasia - ocena (1) Produkty szyte od podstaw są świetnie wykonane z dbałością o każdy detal.... Kasia Petrynski Wojciech - ocena (1) Miałem przyjemność skorzystać z usług tej drukarni i mogę śmiało powiedzieć,... Petrynski Wojciech