Mr. Vadim - ocena (1) I highly recommend working with this company. Absolute professionalism. We... Mr. Vadim Inna Komova - ocena (1) Zamawiałam nadruk na koszulkę i bluzę efekt przeszedł moje oczekiwania.... Inna Komova Anna k - ocena (1) Wykonanie godne polecenia Anna k
Natalia S. - ocena (1) Polecam firmę Topq. Właśnie odebrałam zamówione torby na zakupy. Jestem... Natalia S. Weronika Petryńska - ocena (1) ⸻ Miałem okazję skorzystać z usług drukarni Topq i jestem bardzo zadowolony... Weronika Petryńska Natalia - ocena (1) Nadruk na torbie wykonany profesjonalne. Trwały i estetyczny . Natalia Kate - ocena (1) I recommend this company. You may always rest assured about best quality... Kate Daniel Bucior - ocena (1) Odebrałem koszulki wykonane techniką sitodruku , rewelacyjna jakość oraz... Daniel Bucior Dariusz - ocena (1) Profesjonalnie !!!!! pod wrażeniem możliwości co można wykonać w firmie TOPQ Dariusz Marek - ocena (1) Super szybki i świetnej jakości sitodruk. Polecam firmę. Marek Zadowolonienie (1) Jestem osoba młodą i często chodzą na jakieś 18 znajomych lub też inne... Krzysiek Drukarnia Topq (1) Witam Jestem zadowolna z drukarni TopQ. Odwalają tam kawał dobrej roboty.... Małgorzata