Tort Hello Kitty - gdzie znajdę?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny pomóżcie :)
Obiecałam córeczce na trzecie urodziny torcik hello kitty ale nie mam pojęcia, która cukiernia mi taki wykona.
A może któraś z forumek?
Kiedyś ktoś na forum wkleił zdjęcie takiego torta, chyba właśnie zrobionego przez forumkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tort Hello Kitty - gdzie znajdę?

jop, ja robiłam taki tort i wklejałam fotkę.

wróóóóóóć, ja robiłam ze świnką peppą w tym roku :D ale to tylko kwestia opłatka, jak kupisz z hello kitty to ten sam schemat jest.

tu masz caaały wątek ze zdjęciami i przepisami http://forum.trojmiasto.pl/tort-dla-dziecka-malym-kosztem-i-latwy-jak-t283165,1,160.html

https://picasaweb.google.com/104027046255264814702/TortyZHelloKitty

http://forum.trojmiasto.pl/zapraszam-na-tort-t191003,1,45.html

o kurde.... przy tych tortach az głupio swoje wypieki wklejać tu :O Shame on me!

Hello Kitty wbrew pozorom nie jest trudny, moja córka zmieniła koncepcję praktycznie z godziny na godzinę i musiałam improwizować ztąd np. wąsy z paluszków a noc to przyprawa- kurkuma ;-) tort pokryty śmietaną z mascarpone.

image

oo to mi kuzynka zrobila taki:)
image

Uploaded with ImageShack.us

Dziewczyny, piękne te torty miałyście, gratuluję talentów :)
Ja jestem beztalencie kulinarne w dodatku z ciągłym brakiem czasu, więc wolę powierzyć wykonanie fachowcowi ;p
Fajnetorty - to Twój tort widziałam na zdjęciu.
Możemy się jakoś zgadać na priva? Potrzebuję na 7 albo 14 stycznia, jeszcze nie wiem dokładnie.

Maga79 - mialam wlasnei pisac ze Paulinka miala tort z Hello Kitty na roczek - wlasnie od fajnetorty, polecam szczegolnie czarny las bo taki uwielbiam (mielismy na pol z truskawka). Zresztą zamawiałam od niej 3 torty i jak bedzie okazja będzie następny.

Sara, właśnie Twój tort kiedyś widziałam i bardzo mi się spodobał :)

Jeżeli ktoś ma ochotę na torcik, to zapraszam do zamawiania fajnetorty@wp.pl
Ja na to forum bardzo rzadko zaglądam, bo nie mam czasu ale pocztę tortową sprawdzam często więc najlepiej kontaktować się ze mną mailowo.
ja - dziękuję za podanie linka do mojej galerii i do ogłoszenia.
Jadźka - zrobiony własnoręcznie tort zawsze cieszy gości. Na pewno czułaś się jak gwiazda imprezy, kiedy tort wjeżdżał na stół ;))))
Olusia - bardzo ładnie wyszedł Twój Helllo Kitty a słone paluszki dobrze przełamują słodycz ciasta ;)))))
ewciak - Julka ma kochaną ciocię. Wierz mi - zrobienie takiego tortu kosztowało Twoją kuzynkę sporo pracy.
Sara - Dziękuję za miłe słowa - dodają mi skrzydeł :) Z przyjemnością zrobię kolejny tort dla Paulinki :)

Inne tematy z forum

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...