Tort i ciasta

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy możecie mi polecić jakąś cukiernię w Trójmieście? Nie chciałabym mieć ciężkich i niezjadliwych ciast i tortów na weselu, a na codzień nie kupuję ciast i tortów i nie wiem gdzie warto kupic, a gdzie nie... No i może też orientujecie się w cenniku...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tort i ciasta

Polecam cukiernię "Magdę". Znajduje się na Przymorzu koło rynku. 3 poziomowy tort kosztował ok. 200 zł. Wszystkim smakowało. Inne ciasta też pycha

Polecam Jacek i Placek na Zaspie tuż koło rynku na pasie startowym w nowych budynkach

a w gdyni co polecicie?'delicje" slyszalam ze sie popsuly a gustuje bardziej w takich domowych wypiekach, wiec moze znacie jaks kobitkę albo cukiernika ktory wypieka niedrogo?

Polecam Cukiernię "Borowianka". tel. 681-18-96. Jadłam ich ciasta na kilku weselach i muszę przyznać, że były wysmienite.

Podobno najlepsze w Haffnerze , tez chce tam zamowic :)

Nigdy nie bierzcie torta razem z salą. Najlepiej zamówić oddzielnie.
Z doswiadczenia wiem że te torty są najgorszej jakości (chodzi o zysk)
(pracuje w jednej z restauracji)

Cukiernia " W - Z" w Gdańsku ul .Słodowników.tam jest ten wymarzony smak ciast i tortów .całkiem nie drogo.

polecam cukiernię na Rotmance- robią pyszne wypieki, torty też, ul Kasztanowa 11, jadąc od strony obwodnicy z Gdańska bodajże pierwsza w prawo -jest szyld, tel 683-14-74 , mam nadzieję,ze są tam jeszcze ....

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...