Tort weselny

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń

Czy znacie moze jakas dobra cukiernie, ktora zrobi naprawde pyszny i ladnie wygladajacy tort weselny?

Pozdrawiam
Nevrata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tort weselny

Jeśli chodzi o smaki to polecam torty z cukierni Bajadera we Wreszczu na Al.Wojska Polskiego. Nie wiem jak tam wyglądają torty weselne, ale jadłam stamtąd kilka rodzajów tortów i każdy był pyszny.

polecam cukiernie "Borowianka" 681-18-96. Ciasta na naszym weselu byly pyszne, a tort wygladal ekstra i byl bardzo smaczny. Gorąco polecam

Polecam cukiernie Delicje. Działa od wielu lat i ma swoją renomę. Będę tam zamiawiała torcik piętrowy na swoje wesele.

cukernia "Jacek Placek" na zaspie lub w Osowie. Rewelacja!!!! My mielismy 3 pietrowy tort od nich :)

ja polecam wypieki bydgoskiej SOWY, która już w 3mieście także ma cukiernie

wystarczy wejść na ich www by się przekonać jak tort wygląda, a smak - bajka :)

Tylko na odbiór ciasta najlepiej umówić się na rano. Może zdążą :-P
Do nas na wesele mieli dostarczyć tort i ciasta o 12:00 a przyjechali wkońcu ok 20:00. Punktulaność widać nie jest ich mocną stroną. Nie polecam nikomu takich atrakcji w dniu wesela.
Pozdrawiam

polecam cukiernie "Lipinski" na ul. Slowackiego we Wrzeszczu; torty rewelacja, szczegolnie "straciatella"

a mozesz podac jakies blizsze namiary?

na "Lipinskiego"?
hmm...jadac od strony ul. Grunwaldzkiej, bedzie to po prawej stronie...prawie przed knajpa Srebrny Młyn...sa tam tylko dwie cukiernie, najpierw Szydlowski, potem wlasnie Lipinski

piekarnia-cukiernia "lipinski" jest na ulicy slowackiego, jak sie jedzie od grunwaldzkiej po prawej stronie (zaraz za swiatlami przy ul. Reymonta, za supersamem). naprzeciwko 3 wiezowcow.

Poprosze adres strony internetowej cukierni Sowa. Pozdr

Proszę o informacje, gdzie w trójmieście znajdują się cukiernie bydgoskiej firmy SOWA

Jedna jest na pewno na Zaspie w hali ETC.

jedna jest na pewno w Gdyni na Świętojańskiej, niedaleko prezydium

Wiecie może co można użyć do tortu zamiast popularnych rac. Chciałabym coś nietypowego.
A jeśli już muszą być race to gdzie kupić takie które długo się palą

Ja miałam torta z Delicji. Pięciopiętrowy, ładnie wyglądał i świetnie smakował. Mogliśmy wybrać sobie smaki.

A ja miałam tort z Justynki na Ul.Abrahama pieciopietrowy,naprawde polecam! piękna dekoracja tanio i naprawde smaczny( nie za słodki).Polecam smak marczello i truskawkowy! naprawde rewelacja.mój tort był w kolorze ecri przyozdobiony łososiowo-rózowymi kwiatkami z zielonymi listkami, figórka młodej pary była z białej czkolady.

oczywiscie ta cukiernia mieści sie w Gdyni! I jeszcze jedna rzecz stelarz na tort pietrowy jest w cenie!!!

słuchajcie, a możecie powiedzieć mi ile orientacyjnie kosztuje tort weselny ?? taki np. 3 -piętrowy ??

rowniez podpisuje sie pod piekarnia- cukiernia Lipinski ze Slowackiego. Od kilku miesiecy maja swoja placowke rowniez w Gdyni. Poczatek Swietojanskiej. Idac od Placu zaraz za starym sklepem z butami. Bardzo dobre wypieki.
Bogdan

osobiście nie polecam Delicji.
Mimo że zawsze smakowały nam ich ciasta - to na weselu - tort był okropny... dwa piętra, które miały być delikatnie owocowe były okropnie słodkie :-((( a piętro węgierskie - sam alkohol, prawie nie dało się jeść. Nie polecam takiej niespodzianki ....