Tort weselny

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś wie gdzie można zamówić dobry i niedrogi tort weselny ? Proszę o namiary na cukiernie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tort weselny

polecam cukiernie Lipinski na ul. Slowackiego we Wrzeszczu...tort weselny od 30 zl za kilogram....szczegolnie wart polecenia smak: straciatella...mniam ;-))

Właśnie. Ja też szukam cukierni. Także jeśli chodzi ociasta na wesele

zamówiłam w ajaderze , chciałam w Haffnerze , bo tam jest super, ale kosztowały 800 ,- to za drogo :(

Polecam Cukiernie Justynka w Gdyni na Abrahama ,tort przepyszny (Nie zasłotki i nie za mdły).Za trzy pietra płaciłam 300 zł.

Ja gorąco polecam cukiernię "Arkadia" na ulicy Żwirki i Wigury 10 na Zaspie. Cena 30 zł. za kilogram. W sobotę brłam ślub i zamówiliśmy 13 kilogramów-cały tort został zjedzony w mgnieniu oka!Polecam brzoskwiniowo-ananasowy i czekoladowy z wiśniami w likierze-wszystko na bitej śmietanie. Pycha!

Przeczytaj watek: http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=7876&t=7876 Pozdrawiam. Jagusia

polecam Sabinke w rumi i redzie, miałam truskawkowy, marczello i rafaello i wszystkie pycha

Ja zamówiłam tort w Delicjach (cukiernia w Grand Hotelu w Sopocie, ale jest też taka podobno w Gdyni). Mój tort będzie miał 4 piętra (Marcello, Węgierski, ananasowy i orzechowy). Koszt ok. 300 zł i 100 zł kaucja za stelaż. Ponoć smaczniutki. Napiszę Wam po weekendzie, czy taki się okaże.

Nasz tort wyglądał pięknie, ale smakował nieco gorzej - z uwagi na przystrojenie żywymi kwiatami na wierzchu śmietanowego tortu był krem - niemiłe zaskoczenie! Za to mogę z czystym sumieniem polecić ciasta wypieku domowego, które zamawiałam na wesele, na poprawiny i na imprezę poślubną w pracy. Super!!!! Kontakt na priv.

A ja zmówię u Bernardetki :)))

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...