Tort weselny

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może mi polecić cukiernie, która robi dobre torty i ciasta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tort weselny

Ten watek byl juz wielokrotnie,wystarczyz e wpiszesz w wyszukiwarke na forum slowo cukiernia albo torty... Ale ja polecam Sowe :-) Zamiawiamy wlasnie tam a wyprobowalam tam chyba z 6 tortow i sa przecudowne i wcale nie pzresadzam.Delikatniutkie,gladziutkie, nie przeslodzone i nieciezkie... Polecam smak czarny las(czekolada,smietana, i wisnie z jakims alkoholem), truflowy(ale twardy jest bo to taki tort jak z wafla ale pyszny), krolewski ( biala czekolada biszkopt i cos jeszcze zapomnialam)...i wiele wiele innych. Odradzam za to torty w delicjach-sama sie tam zatrulam raz i moja kolezanka raz...Robia ciezkie i bardzo slodkie...w ciastach sa ok ale torty odpadaja:-)

My mielismy tort od Pelowskiego, goście przyjezdni do dziś chwalą i tęsknią za smakiem:)

ja też polecam Sowe :) Królewski :))))))

Ja akurat śednio lubię Pellowskiego, no i "graficznie" mi nie pasują, bo są niestaranni. Chyba postawiłabym na Sowę. Sowa przywozi tez z Bydgoszczy cudne torty w tzw. gumpaście w angielskim stylu, bez stelaża. Gumpasta jest oczywiście mniej smaczna od śmietany, ale muszę się wybrać na wizje lokalną, popróbować i mam nadzieję, że nie okaże sie na tyle niedobra, żebym musiała rezygnowac z jej urody na rzecz smaku.