Torty Sowy

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny,
powiem Wam , ze moze mam gust spaczony ale specjalnie kupilam po plastrach roznych tortow aby posmakowac ktory wezme na wesele ale jestem rozczarowana. Zaden nie byl dobry - smaki podobne, bez wyraznego charakteru i krem nie jest moim zdaniem dobry - przypomnia ptasie mleczko a nie normalny typowy krem tortowy.
Takie kremy jadlam w rozmrazanych tortach Coppenrath und Wiese .
Jestem rozczarowana. Napiszcie moze mam niesluszne odczucia? jak Wam smakuja te torty? gdzie ewentualnie mozna kupic inne dobre

dzieki

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Torty Sowy

tort ananasowy mojej mamy

... niebo w gębie... moja mama sama piecze biszkopt i całą resztę robi sama

ja uwielbiam te tory, ale nigdy nie jadlam ich pod rzad (kilku smakow) wiec MOZE masz racje. w/g mnie sa rewelacyjne!
jesli chodzi o inne kt. sie rpzewijaja na tym forum - to Pellowski z gdanska.
ja osobiscie zastanawiam sie czy wziac od Sowy czy.... z zukowa - tam na rondzie jest cukiernia MARKIZA robia REWELACYJNE tory (tez dowoza do trojmiasta) a sa o polowe tansze....
Moi rodzice maja niedaleko domek letniskowy i zwsze na imprezy tam robione zamawiaja tort w MARKIZIE - i nigdy sie jeszcze nie zawiedli!!!

osobiście kupowaliśmy torty w Delicje - i jak dla mnie (a zaznaczę, że wogóle nie lubię tortów) były niezłe. Orzechowy, pistacja z hałwą, owocowy jest git, no i oczywiście marcello.

Jak dla mnie Delicje kiedys bily na leb wszystkich ale teraz tylko sowa.

Ale sowa dała ciała bo ostatnio w torcie znalazłam włosy i w paru wiśniach pestki.Całe szczęście że tort zamówiliśmy na imprezę rodzinna a nie wesele.

NA targach slubnych w Trojmiescie byl tort do degustacji z resauracji Villa Uphagena. Rewelacja!!! Ponoc mozna u nich zamowic sam tort, co tez na pewno uczynie :-)

ja polecam tort z Sabinki. pPoprostu rozpuszcza sie w ustach. Ja zamawiam tam na swój ślub:)

dziewczyny, a czy macie zdjęcia swoich tortów?, chodzi mi o to jakie są w realu (przybrane) a nie na zdjęciach w necie. Oglądałam stronę Sowy i mają tylko 3 rodzaje przybrania i nie chce mi się wierzyć, że tylko tyle.
Wklejajcie zdjęcia proszę.