Totalna masakra !!!

Z tego wzgledu, ze wlasnie przeprowadzilem sie na Chelm, poszukiwalem salonu fryzjerskiego w necie... Wiec sprawdzilem na forum, wlasnie tutaj, co ludzie sadza o tym miejscu. Pare negatywnych opini sie znalazlo, ale pomyslalem, iz specjalnie napisala to np. konkurencja itp... Wiec zadz i umowilem sie na okreslona godz. Od momentu gdy czekalem chwile na P. Fryzjerke cos mi nie gralo ! ... no i wykrakalem, porobila mi jakies ''dziury'' ''schody'' z prawej strony itp ! Nie wiem, skad wlasciciele salonu biora te kobiety, ale nigdy nie spotkalem sie z takim miejscem !!! Nadaja sie chyba tylko do farbowania wlosow i strzyzenia ''baranow'' ale ja napewno tym ''baranem'' nie bede i tam nie zawitam !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Totalna masakra !!!

Bardzo fajna historyjka,tylko szkoda ze nieprawdziwa!!!!! W tym salonie raczej nie umawiamy panów do strzyzenia(chyba ze stali klienci dzwonia konkretnie do swoich fryzjerek)- mamy tam co najmniej 4 meskie fryzjerki,wiec u nas Panowie obsługiwani są z marszu!!!!! Pozdrawiam kobieta z vivy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

głupoty prawisz

głupoty pleciesz. nie zniechęcisz mnie, bo ja lepszego fryzjera w tak przystepnych cenach nie znalazlem. chyba, ze jestes baranem przeplacasz za to ze ktos cie z kasy strzyze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0