Salon Urody Viva

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/26

SylwiaG - opinia (2) Zdecydowanie nie polecam. Po dłuższej przerwie w wizytach u kosmetyczki,... SylwiaG Joanna Formela - opinia (1) Wszystkie Panie kosmetyczki są bardzo profesjonalne i mile, u każdej Pani... Joanna Formela Joanna Formela - opinia (1) Pani Beata robi cuda z moimi niesfornymi włosami, zawsze świetnie podcięte... Joanna Formela
Bor - opinia (1) Nie polecam. Tragedia. Fryzjerzy męscy koszmar. Wykonana fryzura oszpeca. Bor J - opinia (1) Pani T. Jest cudowna, dokładna jak zawsze stawia na pełen profesjonalizm J Basia - opinia (1) Wrażenia pozytywne.Korzystałam z usługi fabowania i strzyżenia u Pani Pauliny... Basia Rewelacja (2) Jestem bardzo zadowolona!Ścinałam i farbowalam włosy z ciemnych na... Magda Żenada (2) Wczoraj byłem z moją połową w salonie Viva. Ja na całościowe strzyżenie ,... janusz masakra (1) Nie polecam, fryzjerki robią co chcą. Włosy po scięciu nawet odorobine nie... Długowłosa Kosmetykę polecam jak najbardziej! (1) Zawsze robię tam paznokcie i brwi :) zawsze wychodzę zadowolona :) paznokcie... Ola Boki i tył (1) zawsze zadowolony,polecam Lukas Fryzjerki na męskim pierwsza klasa (1) strzygę się tam od lat, można się nawet umówić na godzinę. Tomek Polecam (1) Fryzjerstwo męskie jest zawsze profesjonalne szybko ,staranie i Pnie zawsze... Piotr Boki i tył (1) Zawsze jestem zadoolony,wole polskie fryzjerki w osiedlowym salonie niz... Bobas Fryzjerstwo męskie (1) Osoba wykonująca usługę strzyżenia wykonała ją mało profesjonalnie,... Długoletni rozczarowany klient POLECAM!!!!! (1) Profesjonalna obsługa bardzo miłe Panie polecam, jestem bardzo zadowolona z... Kaśś polecam Panią Tamarę! (1) Fajna osoba,można z nią mile porozmawiać .Usługi wykonuje na najwyższym... Krystyna moja opinia (1) wszystkie kosmetyczki w salonie viva są ok ale p.Tamara wyróżnia się spokojem... Elżbieta Polecam (1) Ja skorzystałam z usługi farbowania w tym salonie wielokrotnie i musze... Ewa PANI EMILA TO TOTALNY NIEWYPAŁ SALONU (1) niestety nie polecam tej pani. chodziłam zawsze do pani Magdy dałam sie... niezadowolona