Salon Urody Viva

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/26

częste zmiany kosmetyczek pogarszają jakość usług (2) Do kosmetyczki p. Magdy chodzę już dłuższy czas i zawsze byłam bardzo... Stellinka salon fryzjerski Viva na pasażu Chełmskim (1) Z usług tamtejszej obsady ,,Fryzjerek,, korzystałem kilkakrotnie i za każdym... wycięty ZADOWOLONA (1) Jestem nowym klientem tego salonu i powiem szczerze,że jestem bardzo... MARTA
NOWA KLIENTKA (1) Ja odwiedziłam salon na początku marca i chciałam powiedziec ze bardzo jestem... marta Totalna masakra !!! (3) Z tego wzgledu, ze wlasnie przeprowadzilem sie na Chelm, poszukiwalem salonu... Kuba NIE POLECAM !!! (3) TRAGEDIA ! POSZŁAM PODCIĄĆ KOŃCÓWKI, WYSZŁAM Z WŁOSAMI PRZYCIĘTYMI W SCHODY ! ANETA Pani Monika ! (1) Niesamowicie sympatyczna i miła osoba. Mogłam swobodnie i bez obaw (jak w... Zadowolona klientka Polecam kosmetyczkę p. Magdę!:) (1) Witam, polecam ogormnie p. Magdę kosmetyczkę, bardzo sprawnie oczyściła mi... Daria Pani Magda (1) Dostałam w prezencie bon na maseczkę z kwasem hialuronowym. Musze przyznać... Basia Opinia kosmetyczki Pani Magdy (1) Jestem klientka tego salonu juz jakis czas.Panie kosmetyczki czesto sie... Zadowolona klintka Blondyneczka (1) W salonie Viva korzystałam z usług P. Magdy kosmetyczki muszę powiedzieć, że... Karolina KOSMETYCZKA PANI MAGDA (1) OSTATNIO BYŁAM NA USŁUDZE KOSMETYCZNEJ U PANI MAGDY , BARDZO PROFESIONALNE... ANUKA Ocena dot.salonu kosmetycznego (2) Już jakiś czas chodzę tam do p.Ewy na henne brwi i rzęs, manicure i pedicure,... Aga Do własciciela salonu... (1) Ogólnie jestem zadowolona z poziomu usług, jak i kreatywności fryzjerek ,... Kobieta UWAGA (3) Od trzydziestu lat farbuję włosy, ale tak jak po farbach w tym... ANIA Izzy - opinia (1) jestem bardzo zadowolona zarówno ze ścięcia jak i z farbowania, polecam:) Izzy dziwna sprawa (1) ogólnie jestem stała klientką tego salonu od paru lat,i zawsze byłam... Anna perfekcja (1) wszystko zrobione jak należy, bardzo miła obsługa i dziewczyny mają fach w... ania klima (1) wszystko ogolnie bylo dobrze gdyby nie jedna sprawa jest tam strasznie goraco... mariola magda super fryzjerem (1) korzystalam z usug salonu kilkakrotnie, tym razem trafilam do pani magdy... ola