częste zmiany kosmetyczek pogarszają jakość usług

Do kosmetyczki p. Magdy chodzę już dłuższy czas i zawsze byłam bardzo zadowolona ze wszystkich zabiegów. Tym razem "nowa" Pani w bardzo krótkich blond włosach powiedziała że ona zrobi mi hennę. Chyba było opóźnienie i w trakcie zabiegu inna klientka powiedziała " że o niej zapomniała" w tym momencie obsługująca mnie Pani zaczęła wyrywać mi brwi plastrem bez wosku i bardzo szybko po czym skóra była mocno podrażniona natomiast henna została nałożona tak że oczy mnie pieką i łzawią drugi dzień. Jakość obsługi Pani Magdy oceniam na 6, jakość obsługi "nowej" Pani - nie powinna obsługiwać klientów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

częste zmiany kosmetyczek pogarszają jakośc usług

Unikajcie kosmetyczki P.Emili!!!!!!
zawsze chodzę do P,Magdy i nigdy nie miałam takiego problemu.
chodzi o usunięcie wąsika woskiem.po zabiegu bardzo mnie piekło ,było duże podrażnienie .Po przyjściu do domu zobaczyłam zdartą skórę pod nosem na skutek szarpania plastrem.Robię to od lat i poraz drugi mam tak duże podrażnienie.Zadzwoniłam do p. ''KOSMETYCZKI"z reklamacja ,na to odparła że taka mam skórę i nic się nie zrobi.poprzednie podrażnienie leczyłam 2 tyg.różnymi maściami(koszt).Jakość usługi oceniam na 1 !!!! nie powinna obsługiwać klientów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0