Salon Urody Viva

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 38/26

bardzo zawiedziona (1) Jeśli fryzierka już po ścięciu mi włosów mówi, że teraz, trzeba poczekać jak... marzena MOJA OPINIA DOTYCZY TYLKO KOSMETYCZKI! (1) Z usług fryzjerskich w salonie Viva jeszcze nie korzystałam, ale od jakiegoś... M zażenowana (2) pierwszy i ostatni raz skorzystalam z ulug tego salonu. trudno wszystkie... zażenowana
Gdyby nie szef... (1) W czerwcowa sobotę byłam świadkiem sceny, a właściwie awantury w wykonaniu... Monika Pawel - opinia (1) Moim zdaniem rewelacja fryzjerki sa mile i widac ze znaja sie dobrze na... Pawel moja kobieta śmieje się ze mnie już drugi dzień! (1) Dałem drugą szansę, nie wyszedłem stamtąd wystrzyżony na Łokietka, ani... okrasa Świetne tancerki:) (1) Sympatyczne miłe Panie szaleją z nożyczkami niczym tancerki na parkiecie:)... Tancerz Najbardziej polecam Panią Sandrę ! :-) (1) Często korzystam z usług salonu fryzjerskiego VIVA. Muszę przyznać... Klientka polecam! (1) Pani Beata jest najlepsza!! a co do wypowiedzi Pani Agnieszki na temat... K. wady i zalety (2) Koszystam czasem z salonu VIVA jednak po pierwsze nie podoba mi się młody Pan... Agnieszka małgosia - opinia (1) jestem stałą bywalczynią w salonie viva i korzystam z usług kosmetyczych. Za... małgosia super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) kilka dni temu przekuwałam nos. Pani kosmetyczka rewelacyjna!!!!!!!!! Bardzo... Daria Polecam wszystkim ! (1) Chodzę do tego salonu od kilkunastu lat z częstotliwością co najmniej 9 razy... Stała klientka Danka Dajcie sobie spokój (1) Po pierwsze: drogo Po drugie: gdy proszę, żeby pani obcięła mi włosy w... Dagmara k. - opinia (1) zdecydowanie odradzam, panie tam pracujące nie potrafią doradzić. Umawiałam... k. kosmetyczka p. marta (1) korzystałam z usług pani marty kilka razy (depilacjia i oczyszczanie... Karolina Kosmetyczka - beznadziejna!!!!!!!!!!!!! (1) Kosmetyczka-Beznadziejna!! Wybrałam się do kosmetyczki p. Marty po raz... A. masakra (1) Nie wiem od czego zacząć,tyle mam zastrzeżeń.Ogólnie jestem załamana.Pani... aga opinia (1) Ja jestem stałą klientka tego salonu i wogóle nie rozumiem o czym Pani Ania... stała klientka polecam (1) Bywam w tym salonie czasami.Zawsze jestem zapisana i serdecznie... Weronika