Totalnie nieporozumienie.
Kiedyś bywałem w tej pizzeri, byłem pod wrażeniem smaku pizzy. Ostatnio postanowiłem zjeść coś innego. No i okazało się to złym wyborem, gdyż ta pizzeria nie powinna zajmować się robieniem innych potraw poza pizzą. Chodzi mi konkretnie o sałatkę z krewetkami, gdyż podano mi zupełnie surowe krewetki. W życiu nie jadłąm czegoś bardziej obrzydliwego , niesmacznego i ZIMNEGO, bo smakowały jakby je dopiero co z lodówki wyjęli. Postanowiłem więc się nie zmuszać do jedzenia czegoś, czego nawet mój pies by nie ruszył. Na tym przygoda się nie skończyła. Pan z obsługi okazał się być strasznie CHAMSKI,po zapytaniu czy krewetki są ugotowane (bo raczej w takich sytuacjach okazuje się pokorę)dostaliśmy ochrzan , że nam nie smakuje, rzucił pieniędzmi mówiąc, że "nie będzie z nas przecież zdzierał" i obrażał, że się nie znamy na jedzeniu to po co takie zamawiamy. Sam sobie Pan zrobił antyreklamę, bo staraliśmy się być mili. Także pozdrawiam I ODRADZAM KAŻDEMU ze względu nie tyle co pizzę , ale na FATALNĄ obsługę i BRAK PROFESJONALIZMU.