POLECAM! (1) Fachowy sprzęt i obsługa. Przemiłe Panie w Sopocie przekazały mapkę, na... Madzia Wycieczka dla Unilever Bydgoszcz (1) Swietna organizacja, mila i profesjonalna obsluga, dobry i sprawny sprzet. Na... Anna Obiala-Sulkowska Polecam (1) Biuro, wypożyczalnia w pełni profesjonalna! Dostawa rowerów do hotelu, tam... Robo
Gorąco polecam!! (1) Obsluga bardzo profesjonalna, uśmiechnięta i pomocna. Sprzęt w bardzo dobrym... Marta Ewelina Koch - opinia (1) Wypożyczałam rower w czerwcu i nie było żadnego problemu z dostępnością... Ewelina Koch rower jest super (1) obsługa i rowery super , ale brakowało świateł nocnych. monika Fajne rowery, swietna obsluga (1) Oprocz porzadnego sprzetu dziewczyny dorzucaja mapke Trojmiasta i mnostwo... baska_o TOURBIKE (1) Bardzo sprawna obsługa , rowery dobrej jakości nareszcie normalność cena za... Iwona Profesjonaliści! (1) tak jednym słowem można określić pracowników firmy TourBike. Dzięki Ich... Krzysztof Staniszewski Rewelacyjna firma (1) Polecam firmę TourBike, organizacja jak i całość rewelacja. Wszystko dopięte... Rowerzystka niezapomniana wyprawa!! (1) profesjonalna obsługa, świetny sprzęt, bardzo dobra organizacja 2- dniowej... anne MW - opinia (1) Miła obsługa, świetnej jakości sprzęt na wyprawy rowerowe i dobra cena. Nic... MW super ! (1) serdecznie polecam - rzetelna firma, świetny sprzęt, bardzo miłe i... Magda rewelacja (1) profesjonalny sprzęt, rower dopasowany do wzrostu, nic nie skrzypi,przerzutki... Mała Mi Jerzy Galuszkiewicz - opinia (1) Jestem zachwycony pod kazdym wzgledem. Jerzy Galuszkiewicz POLECAM! (1) bardzo polecam tę wypożyczalnię - zostaly nam dostarczone b. porzadne rowery,... agnieszka absolutnie polecam:) (1) Rower w pełni sprawny, czysty i nowoczesny, dostawa do domu na 2 piętro;) w... Agnieszka bardzo dobry sprzęt (1) szybko, solidnie, bardzo dobry sprzęt, dowożą na terenie całego trójmiasta.... Mariusz POLECAM (1) wszystko na najwyższym poziomie: sprzęt- odpowiedni zarówno na wymagające... BS zdecydowanie polecam (1) znakomity sprzęt, dostarczany na miejsce zamówienia; elastyczność oferty Marek