a propos obecnej ankiety na trojmiasto.pl (4) Jak faktycznie było w waszym domu, gadaliscie o seksie z rodzicami, czy oni... duśka morena (2) morena 'super 'dzielnica ............ mieszkasz wypowiedz sie co ci sie... maja gdzie jest starsza mlodziez (55) a jak sie skonczylo studia i juz się wykształciło a teraz ciagle się... szympansiatko
Szczęście? (29) Co uważacie za szczczęście? Czym dla was jest szczęście? Mrówa Na stale w niemczech!? (30) Na stale w niemczech. Czy ktore z was chcialo by mieszkac w niemczech, albo... Oskar Czy zazdrość jest oznaką miłości ? (9) Jeśli tak to powiedzcie to mojej dziewczynie, bo ciągle mnie obwinia, że... Beniu od pazdziernika rozpoczyna sie sezon zimowy (3) ...sezon zimowy , sezon na dziewczyny...tak bo sezon letni powoli sie... rainman parlament (3) co sądzicie o klubie muzycznym parlament, obsluga , ceny wnetrze itp?? maja topless (4) Czemu na trojmiejskich plazach tak malo dziewczyn opala sie topless?? :-((... Pedros Jak zwkly kibic moze pomoc GKS Wybrzeze ? (3) mam do wszystkich pytanie,jak zwykly kibic kochajacy zuzel moze pomoc... fangks na piwko z Niemcami (6) Za kilka dni przyjeżdża do mnie grupa młodzieży 13 osiemnastolatków z Niemiec... Senim prezent (8) Szukam jakiegoś oryginalnego pomysłu na prezent dla chłopaka. Nie chciałabym... jolken makakofonia... (8) .....moze jacys wporzo ludzie tu sa...... Reznorek