Toyota Avensis
Byłem u nich z niesprawnym układem hamulcowym. Samochód trzymali 3 tygodnie w czasie których wymienili waku pompę co nic nie zmieniło. Po tym stwierdzili, że trzeba wymienić pompę oleju a jak to nie pomoże, to trzeba otworzyć silnik. Tu zapaliła mi się czerwona lampka i zabrałem samochód do ASO. Tam samochód naprawili w 3 dni, okazało się, ze winą był kawałek silikonu w kanaliku od oleju w silniku a waku pompa którą mi wymienili w Perfekcie jest sprawna (dałem im ją do sprawdzenia). W ASO zapłaciłem 1,5 k a tutaj chcieli 600 zł za wymianę waku plus kolejne 600 na nową pompę oleju co jak wiadomo też by nic nie dało i popłynąłbym jeszcze bardziej.
W drugim samochodzie wymieniali silnik do wycieraczek. Po tym zabiegu po włączeniu silnika we wnętrzu kabiny słychać stukanie, jakby jakieś plastiki nie zostały gdzieś spasowane. Wymieniali jeszcze poduszki powietrze, strach się bać ;]
W drugim samochodzie wymieniali silnik do wycieraczek. Po tym zabiegu po włączeniu silnika we wnętrzu kabiny słychać stukanie, jakby jakieś plastiki nie zostały gdzieś spasowane. Wymieniali jeszcze poduszki powietrze, strach się bać ;]