Andrzej - ocena (1) Co ja tu będę gadał, lepiej się nie da. Bardzo polecam Andrzej Sławomir - ocena (1) Szybko ,tanio ,diagnostyka na wysokim poziomie miła obsługa. Szybką naprawa... Sławomir BmW - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Najlepsza jaką do tej pory spotkałam. Polecam... BmW
Stanisław - ocena (1) Bardzo szybka pomoc w ramach gwarancji nowego akumulatora z dojazdem do... Stanisław Leszek - ocena (1) Wspaniałą,miła i fachową obsługą.Pełen profesjonalizm Leszek Józef C - ocena (1) Bardzo uczciwa i kompetentna stacja diagnostyczna. Obsługuja w miarę szybko.... Józef C Greg - ocena (1) Ostatnio jeden z panów nie był w formie bo za dużo aut było w kolejce?... Greg Danuta - ocena (1) Bezczelna obsługa. Trzeba parę razy podjeżdżać aby wykonali jedną usługę.... Danuta Waldek mazda3 - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, szybka diagnoza,wycena i realizacja... Waldek mazda3 Klient - ocena (1) Nie wszyscy pracownicy wykonują pierwsze badanie techniczne po sprowadzeniu... Klient Dominik - ocena (1) Przed chwilą wyjechałem z tego miejsca i mam nadzieję że nie wrócę tam nigdy,... Dominik zen - ocena (1) Przegląd motocykla przeprowadzili sprawnie. Bez kłopotów. polecam. sprawdzili... zen mirosław - ocena (1) Nie polecam, a nawet przestrzegam przed narobieniem sobie zupełnie... mirosław Piotr - ocena (1) Polecam tą stację.Szybko,miło,fachowo. Piotr Paulina - ocena (1) Dzień dobry, Byłam klientką od trzech lat, zawsze zadowolona z usług i... Paulina Karol - ocena (1) Usługa przeglądu technicznego przebiegła profesjonalnie i sprawnie. Ogromna... Karol Ewa - ocena (1) Korzystam od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona. Obsluga jak zawsze szybka... Ewa Waldemar - ocena (1) Rewelacja, szybko, bez kolejki, kawka, pełen relaks Waldemar Adam - ocena (1) Bardzo mili pracownicy, pozdrawiam Adam Mateusz Dębski - ocena (1) Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Przeglądów dokonuje tam od paru lat.... Mateusz Dębski