Tomasz - opinia (1) Szybko, sprawnie i jeszcze w gratisie płyn do spryskiwaczy. Tomasz Bogumiła - opinia (1) Pan Diagnosta po raz drugi bardzo trafnie ocenił stan techniczny auta / 10... Bogumiła Jurek - opinia (1) Ogólnie OK,ale gość,który siedzi w kanciapie i kasuje MEGA niesympatyczny i... Jurek
Jacek - opinia (1) Całkiem nieźle zweryfikowany samochód podczas okresowego przeglądu- co prawda... Jacek Monika - opinia (1) Polecam, szybko, sprawnie, przesympatyczna obsługa. Monika M. - opinia (2) Bardzo dobrzy fachowcy . Jedni mówią że za drogo a jedni nie narzekają... M. Piotr - opinia (1) Szybko i profesjonalnie wykonany przegląd samochodu. Wskazanie ewentualnych... Piotr bono - opinia (1) pełny profesjonalizm,miła obsługa ,godny polecenia bono Artur - opinia (1) Witam, miałem problem z Passatem 2.0 , rok 2011 diesel. Wszystko wskazywało... Artur fifi - opinia (1) Fajny warsztat, koles, Typu "Viking", broda , kolczyki, z pasja bo motocykle... fifi polecam (1) Bardzo przyjemna obsługa, Pan, który robił nam przegląd bardzo sympatyczny.... Kamila Naprawa wiekowego Kampera Fiat Liberty 6500 i (1) warsztat doskonały! Naprawa nietypowego wozu (30-to letni kamper Fiat... Michał Jandura Polecam (1) Najlepsze miejsce, bardzo dokładnie wykonany przeglad. Polecam Marta Przegląd okresowy (1) Byłem dzisiaj na pierwszym przeglądzie okresowym na tej stacji i już wiem, że... Bartek geometria (1) Nie dziwie się, że Pan Damian ma dobre opinie, sama wystawiam, chwalę,... Hania polecam !!! (1) Auto stało w innym warsztacie od miesiąca... udręka nie do opisania, PEZAL w... Milena Obsługa klienta fatalna (1) Przyjechałem o 19:30 to panowie zmierzyli mnie wzrokiem jakbym im krzywdę... Wojciech Super (1) Od paru ładnych lat jeżdżę do Suncar na przeglądy techniczne. Zawsze sprawnie... Mirka Nieprofesjalna obsługa (2) Stary człowiek, który zatrzymał się w rozwoju 30 lat temu. Nie potrafni... Kacper zadowolony (1) Bardzo mila obsługa!!! Pan diagnosta bardzo fachowy i sumienny, pomocny w... mariusz zieba