Przegląd okresowy (1) Co roku przychodzi moment, kiedy trzeba dokonać przeglądu pojazdu. Mój wybór... Mateusz Stacja godna polcenia. (1) Szybko, fachowo i co najważniejsze załatwione. Marek W. Zbędne marudzenie i straszenie. (1) Starszy Pan diagnosta prawdopodobnie bardzo nie lubi starszych aut. Szuka... Edward
MEGA ZADOWOLONY (1) Jak dla mnie Magicy. Od roku bujałem się z moim C ma xem 1.6 90KM po różnych... Sławomir Polecam w 100-procentach (1) Polecam stację, miła obsługa i dobra cena diagnostyki wraz z ewentualną naprawą Natalia Śliwa Podziękowanie (1) Podziękowania Zleciłam firmie PROMotor Gdańsk kompleksową wymianę układu... Anna Zdecydowanie POLECAM! (1) Szybko, konkretnie, przede wszystkim miło. Ciekawe gratisy, na pewno tu... Hubert Podziękowania (1) W branży motoryzacyjnej działa wielu naciągaczy. Na tym tle firma Promotor... Jacek Polecam (1) Pełna diagnostyka usterek w zawieszeniu BMW. Fachowcy na plus. Zbyszek Mazda 3 Diesel (3) Ostrzegam przed tym serwisem. Oddałem auto 5 września 2017 roku z powodu... Marcin Zadowolony klient (1) Jestem zadowolony z obsługi, polecam. Polecam również regulację geometrii kół... Krzysztof P Opinia (1) Szybko, sprawnie i na temat! Do tego jeszcze pycha kawa! Polecam zdecydowanie! Tomasz nadgorliwość (1) Jeden z panów jest bardzo miły i pomocny. Niestety o drugim nie można tego... M Polecam Stacja Diagnostyczna ul. Otomińska (2) Bardzo polecam stacje na ulicy otomińskiej, bardzo profesjonalna obsługa... JAKUB Nie polecam (1) Tragedia! Auto naprawiali łącznie miesiąc czasu, powiedzieli ze turbina jest... nie polecammm Profesjonalizm, zyczliwośc , polecam! (1) Polecam wszystkim OSKP Europak w Kosakowie. Profesjonalny, rzeczowy a przy... Anna może być (1) Mam samochód Renault Kadar. Przy okazji podjechałem pod warsztat ponieważ... Zbigniew Profesjonalnie (1) Nowy punkt w Luzinie, wart wyprawy, bo personel bardzo rzeczowy, kompetentny... Lavin JAN (1) polecam tą Firmę pełen profesjonalizm szybko sprawnie i fachowo jan Trochę PRL, ale za to szybko. (1) Trudno jednoznacznie ocenić tę firmę. Naprawiałem auto tam chyba z 5 razy -... Mieszkaniec Przymorza