JAN (1) polecam tą Firmę pełen profesjonalizm szybko sprawnie i fachowo jan Trochę PRL, ale za to szybko. (1) Trudno jednoznacznie ocenić tę firmę. Naprawiałem auto tam chyba z 5 razy -... Mieszkaniec Przymorza Pełna Profesja gorąco polecam z nietypowymi uszkodzeniami dają radę POLECAM (1) witam serwisowałem mercedesa w203 z silnikiem diesla c220 nagly spadek mocy... Jakub w203
Świetny Serwis! (1) Trafiłem do tego Serwisu przez czysty przypadek byłem akurat w okolicy gdy... Marek Nie polecam, nawet do tak prostych rzeczy jak wymiana opon, bo tu też mogą pojawić się problemy (2) Na wymianie opon spędziłem 1,5h ponieważ Panowie mechanicy przez godzinę... Krzysztof Bardzo dobry mechanik (1) Panowie starają się zawsze pomóc, działają tak żeby zrobić naprawę dobrze a... mitsumaniak Profesjonalny serwis (1) Zdecydowanie polecam . Profesjonalne podejscie do klienta. Kontakt... opel Polecam (1) Przegląd auta wykonany sprawnie. Polecam tę stację. Beata Serdecznie polecam!!! (1) Usługa wykonana bardzo profesjonalnie. Miła obsługa, bez zbędnych ceregieli.... Tomek Serdecznie polecam ! (1) Profesjonalnie, dokładnie i w bardzo dobrej cenie. Rzetelny przegląd, dzięki... Rafał Jestem bardzo zadowolony (1) witam,polecam firmę z czystym sumieniem ,rewelacja,pani w biurze bardzo... Marek Na razie uzupełniałem tam klimatyzację i wymieniałem olej... (2) i polecam innym. Niebawem mam zamiar wymienić tam rozrząd. Grzegorz głupota czy złośliwość? (4) Auto z 2009r, ledwo przekroczylo 100tys., jezdzi jak nowe, ale przegladu nie... kemot Szybko, sprawnie, konkretnie (1) Badanie wykonanie sprawnie i rzetelnie. Zabawna jest szafa z gratisami,... Tomasz DRAMAT NIE DAJCIE SIE NABRAĆ (4) STACJA DIAG. POWINNA BYĆ DLA LUDZI.ODSTRASZAJĄ KLIJENTÓW STYLEM BYCIA.SĄ INNE... WIESŁAW GROSZ Sprawnie (1) Polecam tę stację diagnostyczną, nie jestem techniczna, ale Pan zawsze coś mi... Anna Rewelacja !! POLECAM :) (1) Byłem dzisiaj pierwszy raz na tej stacji, ponieważ zasugerowałem się bardzo... Rafał Wczasowicz (1) Przyjechałem nad morze na wakacje i coś zaczęło mi w samochodzie szurać... Alex Geometria (1) Z wielką przyjemnością mogłabym polecić Pana Damiana. Fachowość i... Magda Polecam (1) Sprawnie,szybko i profesjonalnie ROBERT