... (2) Mechanik powiedział że wymienił mi koło pasowe oraz napinacz i pasek -... zuzik Paweł - opinia (2) Stacja ładna, zadbana, widać, że konkretnie wyposażona, gorzej niestety o... Paweł Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa w bardzo przystępnej cenie. Klimatyzacja działa... darek-gdynia
Super! (1) Bardzo miła obsługa... cena za usługę bardzo przystępna. Fachowość bez... Stefan POLECAM -MATII. (1) Bardzo ładny, nowoczesny i solidny warsztat. Dobra i miła obsługa oraz... matii Jednym słowem nie ma rzczy nie możliwych !! (1) Krótka terminowość, super jakość wykonywanych usług. Jeździłem po innych... Dominik DOBRY SERWIS (1) tanio, szybko, solidnie Doman Darek - opinia (1) Miła,profesjonalna obsługa, zaangazowanie, szczegolowe informacje i... Darek Bardzo zadowolony (1) Jestem bardzo zadowlony z jakości , szybkości i przede wszystkim CENY usługi... Jacek Doskonałe usługi!! (1) Polecam serdecznie usługi pana Łukasza. Działa szybko i dokładnie. Lepszego... Magdalena Kaszubowka SUPER DIAGNOSTA !!! (1) Profesjonalny sprzęt i podejście do sprawy,szybka,rzeczowa i prawidłowa... Janusz Fachowo (1) Polecam usługi tego przemiłego pana.Oprócz tego,że udało mi się umówić mój... Magda