PRAWDZIWA OPINIA!!! (2) To partacz, brak gwarancji !!!Po kilku wizytach i kilku stówach z konta klima... Ireneusz Profesjonalne podejscie do sprawy ! (1) Była to moja pierwsza wizyta w tym serwisie. Sympatyczna i kompetentna... carpinus stacja (1) bylam na stacji kontroli pojazdów napisze tyl takiej obslugi jeszcze... wojtek
SIDI - opinia (1) WSZYSTKO OK!!! POLECAM SIDI macs - opinia (1) Skorzystałem dziś rano pomimo negatywnych opinii które wcześniej tu... macs przegląd roczny (1) polecam wszystki, profesjonalny sprzęt, miła obsługa, jest gdzie poczekać,... db Diagnostyka i naprawa na wysokim poziomie (2) Korzystam z tego serwisu od kilku lat. Bardzo sprawna i fachowa naprawa, miła... Bartosz SUPER SPECJALISTA! (1) Polecam, parę warsztatów diagnozowało uszkodzenie aluminiowego przewodu, ceny... Paweł Saab diesel kompleks (2) To chyba jedyny zakład diesla w trójmieście świadczący kompleksową obsługę... leszek polecam na okresowe badania (1) co roku robię u nich okresowe badania techniczne. Mają rozsądne podejście do... posiadacz "staruszka" REWELACYJNY SPECJALISTA OD TDI !!! (1) Pan Witold jest specjalistą w dziedzinie TDI. Moje auto zdiagnozował w ciągu... Kierowca_VW_TDI Pełen profesjonalizm - polecam (1) Przegląd odbył się szybko i sprawnie. Profesjonalna obsługa zajęła się... damdun PRZEGLĄD TECHNICZNY (1) SZYBKO RZETELNIE I PAN KTÓRY CIERPLIWIE ODPOWIADAŁ NA KAŻDE WĄTPLIWOŚCI I... apokalips skp sosnowski (1) Na tą stację przyjeżdżam od paru lat,jestem bardzo zadowolony z obsługi i w... starywiarus kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy (2) Niesympatyczna obsługa. Panowie oczekują,że będą obsługiwać jedynie... klient wpt (1) Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Oprócz... rw ... (1) Witam byłem w WPT na wymanie opon w pelni profesjonalna obsługa szybko,... kielnt Warsztat godny polecenia (1) Jest to warsztat z miłą i rzetelną obsługą. Naprawy wykonują solidnie ,... Aleksandra praca w sobote (3) Co to za firma,ktora oglasza sie,ze pracuje w soboty od 08 do 13,a w ogole... ja Diagnoistyka ? (1) Na stacji przy stukach z podwozia "zdiagnozowano" - sworzeń wahacza i drążek... Endrju