Diagnostyka i naprawa na wysokim poziomie (2) Korzystam z tego serwisu od kilku lat. Bardzo sprawna i fachowa naprawa, miła... Bartosz SUPER SPECJALISTA! (1) Polecam, parę warsztatów diagnozowało uszkodzenie aluminiowego przewodu, ceny... Paweł Saab diesel kompleks (2) To chyba jedyny zakład diesla w trójmieście świadczący kompleksową obsługę... leszek
polecam na okresowe badania (1) co roku robię u nich okresowe badania techniczne. Mają rozsądne podejście do... posiadacz "staruszka" REWELACYJNY SPECJALISTA OD TDI !!! (1) Pan Witold jest specjalistą w dziedzinie TDI. Moje auto zdiagnozował w ciągu... Kierowca_VW_TDI Pełen profesjonalizm - polecam (1) Przegląd odbył się szybko i sprawnie. Profesjonalna obsługa zajęła się... damdun PRZEGLĄD TECHNICZNY (1) SZYBKO RZETELNIE I PAN KTÓRY CIERPLIWIE ODPOWIADAŁ NA KAŻDE WĄTPLIWOŚCI I... apokalips skp sosnowski (1) Na tą stację przyjeżdżam od paru lat,jestem bardzo zadowolony z obsługi i w... starywiarus kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy (2) Niesympatyczna obsługa. Panowie oczekują,że będą obsługiwać jedynie... klient wpt (1) Korzystam z usług tej firmy od wielu lat i nigdy się nie zawiodłem. Oprócz... rw ... (1) Witam byłem w WPT na wymanie opon w pelni profesjonalna obsługa szybko,... kielnt Warsztat godny polecenia (1) Jest to warsztat z miłą i rzetelną obsługą. Naprawy wykonują solidnie ,... Aleksandra praca w sobote (3) Co to za firma,ktora oglasza sie,ze pracuje w soboty od 08 do 13,a w ogole... ja Diagnoistyka ? (1) Na stacji przy stukach z podwozia "zdiagnozowano" - sworzeń wahacza i drążek... Endrju Re-we-la-cja (1) Fachowiec, dokładny, uczynny, dbały a do tego sympatyczny. Przy tym wszystkim... Mazda diagnostyka (1) co tu duzo pisac... szybko, sprawnie i profesjonalnie... jestem zadowolony :) Michał z czystym sumieniem polecam (1) Serwisuje tam swoje auta od paru juz lat... po przeprowadzce nadal tam... Michał Serwisgdańsk (1) Nie polecam,dajcie sobie spokoji idzcie do prywatnegomechanikajakjuz,bou nich... Firma usługowa. Nieporozumienie (1) Podobno to specjaliści od Alf, jednak nie mają pojęcia jakie części w nich... Paweł OK! (1) Oczekiwałem niej. Otrzymałem więcej. Miłe zaskoczenie. Polecam. Pawel