Polecam (1) Polecam reach Zdecydowanie polecam (1) To był mój pierwszy przegląd okresowy w życiu - miła, fachowa obsługa.... k.s. Wstyd (1) Zaczyna się miło, ponieważ pan w biurze ma gadane i potrafi przekonać... KUBA
Byle jak (1) Byłem na sprawdzeniu samochodu przed zakupem. samochód sprawdzony pobieznie,... Tomek Świetna, dokladna i miła obsluga (1) Bardzo miła obsługa w warsztacie, sympatyczna Pani w biurze. Od samego... Alicja Sprawdzenie samochodu przed zakupem (1) Jak wiadomo przed zakupem używanego auta warto sprawdzić co w nim "siedzi".... Andrzej adam - opinia (1) Polecam obsługa. Fachowa i szybka. ps ladne akwarium maja na stacji adam Stacja z poprzedniej epoki (1) Wizyta na stacji przypomina grę w ruletkę. Ilość dni z benzyną = ilości dni... kubus Sprawnie i porządnie (1) Bardzo miła obsługa sprawnie i profesjonalnie, polecam Janusz POLECAM (1) Polecam tą stację. Na badanie można umówić się wcześniej telefonicznie.... Krzysztof Szybko i profesjonalnie (1) Dzisiaj byłem po raz drugi na przeglądzie. Bez kolejek. Najważniejsze, że... Tomek Marcin - opinia (1) Przy przeglądzie i regulowaniu ustawień świateł pan diagnosta urwał... Marcin .. (2) przy 2 autach za błahostki, typu podświetlenie tablicy, czy brak gaśnicy pan... Dariusz prawdziwy przeglad (1) Witam wszystkich , byłem na tej stacji poraz pierwszy , same superlatywy ,... JAN Pozytywnie (1) Świetna stacja, przegląd przeprowadzony szybko i sprawnie, obsługa kompetenta... Aga Nikomu nie polecam tej stacji diagnostycznej! (1) Przez wiele lat korzystałem w tej stacji z robienia przeglądów okresowych,... Anonymous nie polecam (1) Robiłem na tej stacji przegląd auta przed zakupem. "Fachowiec" przez 15 minut... Lukasz Artur - opinia (1) Polecam każdemu kto ceni swój czas. Szybka i miła obsługa. Artur Nie ma lepszej stacji diagnostycznej w obrębie 10 km. (1) Miła i fachowa obsługa.Rzetelność wykonania.Doradztwo. Problemy z elektroniką... Jacek przegląd techniczny (1) Byłem tam pierwszy raz-polecił kolega z pracy.To nie jest stacja, na której... Piotr