super (1) Wszystko w najlepszym porzadku,autko dokladnie sprawdzone,mila i fachowa... zabka W 100% Polecam (1) Gorąco polecam ten warsztat...trafiłam tam pierwszy raz w kwietniu i od tej... Kasia SUPER STACJA (1) Profesjonalnie, rzetelnie i miło. Bardzo dobry dojazd. Polecam wszystkim. Piotr Gołuński
SUPER STACJA (1) Fachowa i miła obsługa. Dobra kawa w poczekalni. Polecam wszystkim kierowcom. Piotr Gołuński polecam (1) bardzo rzetelna stacja podejście pracowników super profesjonalne bardzo... marek polecam (1) bardzo dobre podejście do klienta oraz szczegółowo wykonane badanie... Marek POLECAM (1) Wizyta była czystą przyjemnością. Fachowa obsługa i doradztwo. Bardzo ładny... Nela polecam (1) Fajna nowa Stacja Kontroli Pojazdów w Gdyni. Polecam wszystkim którym kończy... Marcin polecam (1) Witam wszystkich posiadaczy czterech i dwóch kółek. Fajna stacja kontroli... Olgierd polecam (1) Warsztat solidny , bez oszustwa, naprawy wyceniane , konsultowane z klientem... klientka wielka reklama - bez rezultatu (6) jeżeli chcesz pojeżdzić swoim autem nie oddawaj go do PEZALA brak... ja Byłem tam pierwszy raz - jestem bardzo zadowolony:) (1) Generalnie nie chętnie zmieniam miejsca na kontrolę auta, po prostu mi się... Srebrna Primerka:) Super! Polecam! (1) Jak najbardziej polecam tę stację wszystkim chcącym dokonać przeglądu swego... Maciejowski Super SKP (1) Profesjonalna, szybka i miła obsługa, drobne usterki usuwane są na miejscu,... Arek stacja w gdyni (1) oceniam pozytywnie wszystko bylo ok i na czas ja Karolina - opinia (1) Sympatyczna, sprawna i fachowa obsługa. Zdecydowanie polecam Państwu jak i... Karolina Judyta - opinia (1) Fachowa i miła obsługa. Widać, że Panowie znają się na tym co robią. Wszystko... Judyta Super Stacja Kontroli Pojazdow (1) Super stacja Kontroli Pojazdów. Bardzo miła i fachowa obsługa. Bardzo miło,... Radosław jak chcesz podstemplować dowód to tylko tam (1) Jeśli ktoś chce podstemplować dowód a nie sprawdzić auto - polecam. Nie... Marek Instalacja gazowa (1) Montaż instalacji gazowej BRC w Fordzie Mondeo przebiegł sprawnie, a... Mariusz