POLECAM (1) Wizyta była czystą przyjemnością. Fachowa obsługa i doradztwo. Bardzo ładny... Nela polecam (1) Fajna nowa Stacja Kontroli Pojazdów w Gdyni. Polecam wszystkim którym kończy... Marcin polecam (1) Witam wszystkich posiadaczy czterech i dwóch kółek. Fajna stacja kontroli... Olgierd
polecam (1) Warsztat solidny , bez oszustwa, naprawy wyceniane , konsultowane z klientem... klientka wielka reklama - bez rezultatu (6) jeżeli chcesz pojeżdzić swoim autem nie oddawaj go do PEZALA brak... ja Byłem tam pierwszy raz - jestem bardzo zadowolony:) (1) Generalnie nie chętnie zmieniam miejsca na kontrolę auta, po prostu mi się... Srebrna Primerka:) Super! Polecam! (1) Jak najbardziej polecam tę stację wszystkim chcącym dokonać przeglądu swego... Maciejowski Super SKP (1) Profesjonalna, szybka i miła obsługa, drobne usterki usuwane są na miejscu,... Arek stacja w gdyni (1) oceniam pozytywnie wszystko bylo ok i na czas ja Karolina - opinia (1) Sympatyczna, sprawna i fachowa obsługa. Zdecydowanie polecam Państwu jak i... Karolina Judyta - opinia (1) Fachowa i miła obsługa. Widać, że Panowie znają się na tym co robią. Wszystko... Judyta Super Stacja Kontroli Pojazdow (1) Super stacja Kontroli Pojazdów. Bardzo miła i fachowa obsługa. Bardzo miło,... Radosław jak chcesz podstemplować dowód to tylko tam (1) Jeśli ktoś chce podstemplować dowód a nie sprawdzić auto - polecam. Nie... Marek Instalacja gazowa (1) Montaż instalacji gazowej BRC w Fordzie Mondeo przebiegł sprawnie, a... Mariusz POLECAM !!!!!!!!! (1) Obsługa expresowa i profesjonalna, polecam wszystkim. Dodatkowo gratis... Łukasz Polecam... (1) Profesjonalne badania techniczne za nie duże pieniądze. ewa ...I PO DIAGNOZIE (1) Więc...byłam tam dzisiaj z moim "Żukiem" na badaniach i bardzo pozytywnie... Aga Profesjonalne sprawdzenie stanu technicznego pojazdu (1) Przed zbliżającym się terminie badania technicznego mojego pojazdu udałem się... szymon Polecam (1) Byłam na przeglądzie technicznym Pan mi wszystko wytłumaczył i jeszcze... Katarzyna Jak najbardziej polecam (1) Byłam na tej stacji w tym tygodniu i jak najbardziej polecam wszystkim wizytę... Iza