TommyD - opinia (1) Wczoraj wstawiłem tam auto w celu wymiany przewodu hamulcowego i linki... TommyD iko - opinia (1) Serdecznie polecam. Szybko, tanio, miła obsługa. iko irek - opinia (1) Naprawde polecam. Niska cena, fachowa obsługa. irek
NAJLEPSZA STACJA NA ŚWIECIE (1) Jak na kobietę przystało zapomniałam o przeglądzie:) i tak spóźniona 2... MAGDA Ar - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie, szybko. Polecam. Ar Super SKP (1) Najlepsza stacja kontroli pojazdów w jakiej byłem dotychczas. Nie dość ze... ProF Polecam (1) Bardzo miła obsługa, szybka realizacja. Polecam :) Kamila ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! (1) Pan Stefański ustawiał zbieżność kół w moim samochodzie Scoda Roomster, w... TNS Sp. z o.o. POLECAM:))))))))))) (1) Bardzo miła obsługa sprawnie i profesjonalnie, polecam. Łukasz polecam (1) to swietni fachowcy a do tego potrafia zadbac o klienta,szybko i niedrogo krzychu Super. POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!! (1) Miła obsługa, sprawnie, czysto i przyjemnie. roman Zbieżność (1) Byłem na ustawieniu zbieżności po wymianie sworzni przednich wahaczy w Volvo... Witek polecam innym. (2) Wspaniała i profesjonalna obsługa , kompetencja diagnostów na najwyższym... Bogdan Odradzam (3) Kiepska obsługa, człowiek robi kilka rzeczy naraz. Żadnej dobrze. Dziś... MaK Naciągacze i chamska kasjerka (2) Usluge wyceniono dzien wczesniej na duzo mniejsza kwote. Przy odbiorze... Zawiedziony Naciągacze (2) Żałuję, że wcześniej nie zajrzałem na forum. Ja też czuję się oszukany. W... Bartosz Tragedia (3) Nie polecam. Szukaja tylko frajerow do naciagania. Na badaniu technicznym... Santa82 Solidnie i Miło (2) Serwisuję tam swoje auto od kilku lat i jestem zadowolony tanio miło i... m Proszę uważać!Radzę omijać (2) Diagnosta w ewidentny sposób doszukiwał się usterki- stwierdził brak tylnych... Jakub Super Stacja!!! (1) Fachowo,konkretnie i niedrogo. Super sprzęt mają.Polecam. Tomasz