Pan Stefański ustawiał zbieżność kół w moim samochodzie Scoda Roomster, w programie nie znalazł Scody Roomster, więc ustawił Superb... W czasie wykonywania prac zacząłem podejrzewać, iż Pan Stefański się nie zna na tym co robi (akurat nie było mechanika). Po skończeniu dostałem wydruk, który wydał mi się podejrzany i bardzo specjalistyczny. Po jeździe samochodem byłem już raczej pewny, że ten Pan źle to poustawiał. Po weekendzie odwiedziłem konkurencyjny warsztat firmę TOS z Gdyni, okazało się, że mam rozbieżność na kołach, a tamten Pan pomylił się w ustawieniach pięciokrotnie, niż zaleca producent. Dodatkowo mechanik pokazał mi, iż w przednim lewym kole w ogóle śruba nie była dotykana i musiał środkami chemicznymi ją pryskać, walić młotkiem aby ją odkręcić... Pojechałem z powrotem do firmy PHU Stefański, właściciel nie chciał mnie słuchać, bardzo się zdenerwował, myślałem, że się na mnie z pięściami rzuci... Nie chciał przyjąć reklamacji i twierdzi, że tamten warsztat kłamie... Nie chciał sprawdzić moich wydruków i dowodów na to, że mnie oszukał. Bardzo nie polecam tej firmy, gdybym nie sprawdził jego ustawień, moje nowe opony zimowe byłyby do wyrzucenia po jednym sezonie!