polecam (1) bardzo dobry serwis, polecam serdecznie, ajomin Stacja (1) Stacja profesjonalna w zakresie usługi, diagnosta pełna kultóra auto... Darek POLECAM - szybko i solidnie ! (1) Dobre podejście do klienta ( bardzo miły pan w biurze ) , szczegółowo... Karolina
po raz kolejny polecam (1) mają do wyboru ASO KMJ Kaszubowscy w Gdańsku do obsługi Nissana na gwarancji... Paweł Alfa Romeo 166 (1) Niestety 6.0 jest to zdecydowanie za niska nota aby podsumować całość :) W... Krzysztof Super warsztat (1) Chciałam podziękować za szybką naprawę mojego samochodu. Jestem kierowcą od... Kasia Super stacja (1) Z usług tej stacji skorzystałam dzisiaj po raz pierwszy i jestem zachwycona.... właścicielka Peugeota 206HDI Marek - opinia (1) Na stacje przyjechałem na przegląd po kolizji w której została zniszczona... Marek Polecam (1) Pan Stefański sprawdził auto przed zakupem i ustawił geometrie. Jestem do... Bartosz R. JAN 45 - opinia (1) szybko, fachowo kolejny plusik dam im za okregowa stacje kontroli pojazdow... JAN 45 Nie polecam (2) Nie polecam tego serwisu, kroją za wszystko za co tylko mogą. Żebym nie... Nie zadowolony polecam rzetelna wycena (1) polecam bardzo dobre podejscie do klienta szybka i fachowa wycena czesci oraz... anna Fajna SKP (1) Diagności rzetelnie i fachowo wykonują swoja pracę. Polecam SKP kiero Stacja diagnostyczna (1) Obsługa natychmiastowa - przyjechałem, za chwilę wjechałem na badanie i zaraz... kuzyn_jk POLECAM! (1) Byłem na przeglądzie w zeszłym tygodniu. Szybko i fachowo sprawdzili mi... rolkarol szadar - opinia (1) Bardzo miła obsługa, sprawnie, fachowo i niedrogo. Polecam! szadar Przegląd roczny samochodu (1) Byłem na przeglądzie rejestracyjnym, super wyposażenie, miła obsługa. Podczas... Michał Polecam! (1) Bardzo dobra i szybka obsługa, jakoś tak samo! Nie musiałem czekać długo a... Arkadiusz Wysokie ceny za usługi, jak w ASO (1) Bylem wymieniać klocki (tył), mechanik przy okazji wyczyscił mi jeden zacisk.... Kamil Goraco polecam!! (1) Goraco polecam te stacje!. obsluga mila i fachowa. cala wizyta na przegladzie... Mario