messy ferguson (1) Profesjonalnie w każdym calu! mf polecam (3) Zdecydowanie polecam. Panowie w tej stacji nie kręcą, nie kombinują, tylko... Jan Nikomu nie polecam! (2) Mam 12 letnie auto - jeżdzę nim od 6 lat, na badania techniczne zawsze... Klient
Ocena pozytywna (1) Szybka , fachowa obsługa, stacja godna polecenia. lukasz Sprawnie, w przystepnej cenie i bez pudla. (1) Polecam!!! Auto naprawione szybko, bez naciagania, w przystępnej cenie. Pan... Adam J. wszystko w należytym porządku :) (1) jak w temacie, szybko, sprawnie, profesjonalnie kudel Przegląd gwarancyjny NISSAN (1) Szczerze polecam Promotor . Obsługa kulturalna,przegląd samochodu rzeletny... Elżbieta - ZASPA Wymiana amortyzatorów (1) Panowie wykonali swoją pracę na medal, szybko sprawnie i dobrze. Cena także... Kamil ustawienie zbierznosci kół przednich (2) Postanowiłem ostawić zbierznosc w moim bmw e39 po wymianie drążków... klient 28 Najwyższy standard (1) Wysoka kultura osobista i techniczna obsługi. Czysto, pachnąco i pojazd w... Andrzej Szybko, solidnie i profesjonalnie (1) Obsługa świetna, z autem obchodzą się delikatnie i ostrożnie. Poczekalnia... Andrzej swietnie (1) Potwierdzam wcześ-niejsze opinie maly jestem na tak (1) Panowie królują pod wzgledem obslugi i podejscia do klienta brawa za... honda civic Przegląd (1) Wszystko na 6. Pełen profesjonalizm. Polecam. mj Instalacja gazowa brc v6 (1) Warsztat montował mi instalacje gazowa w chryslerze 300m 3.5 , i muszę... Andrzej Stacja (1) Stacja kontroli pojazdów na 6, na wysokim europejskim poziomie, szybko,... Jefry Sahs POLECAM!!!!! (1) SUPER OBSŁUGA POLECAM GORĄCO MATEJKO polecam (1) super obsługa brak zastrzezen matejko :=) (1) Stacja prowadzona profecjonalnie i rzeczowo.Obsluga mila,sympatyczna i... kaja Po prostu najlepsi (1) Żałuję tylko, że tak późno dowiedziałem się o tej stacji. Pełny... Maciej