Jest ok (1) Wymiana wahacza w Hondzie Accord. Czasowo, bez zarzutu - termin z dnia na... Paweł Przegląd techniczny oraz sprawdzenie auta przed zakupem (1) Bardzo wykwalifikowani fachowcy. Samochód sprawdzony rzetelnie i uczciwie.... Agnieszka Pozytywnie (1) Świetna stacja:) Dziękuje za pomoc i pyszną kawę! Magda
Zal.pl (1) W tym serwisie nie potrafią nawet odkręcić śrubki i wymyślają problemy a... john Okresowa kontrola stanu technicznego/klimatyzacja (1) Polecam gorąco. Fachowa obsługa. Pan rzetelnie doradza. Ozonowanie... Marcin Najlepszy z najlepszych (1) Dzisiaj postanowiłem zrobić roczny przegląd samochodu z LPG, a obsługiwał... Slavko Polecam- jestem jak najbardziej na tak!!! (1) Przede wszystkim fachowe i rzetelne podejście do klienta, co w dzisiejszych... Michał messy ferguson (1) Profesjonalnie w każdym calu! mf polecam (3) Zdecydowanie polecam. Panowie w tej stacji nie kręcą, nie kombinują, tylko... Jan Nikomu nie polecam! (2) Mam 12 letnie auto - jeżdzę nim od 6 lat, na badania techniczne zawsze... Klient Ocena pozytywna (1) Szybka , fachowa obsługa, stacja godna polecenia. lukasz Sprawnie, w przystepnej cenie i bez pudla. (1) Polecam!!! Auto naprawione szybko, bez naciagania, w przystępnej cenie. Pan... Adam J. wszystko w należytym porządku :) (1) jak w temacie, szybko, sprawnie, profesjonalnie kudel Przegląd gwarancyjny NISSAN (1) Szczerze polecam Promotor . Obsługa kulturalna,przegląd samochodu rzeletny... Elżbieta - ZASPA Wymiana amortyzatorów (1) Panowie wykonali swoją pracę na medal, szybko sprawnie i dobrze. Cena także... Kamil ustawienie zbierznosci kół przednich (2) Postanowiłem ostawić zbierznosc w moim bmw e39 po wymianie drążków... klient 28 Najwyższy standard (1) Wysoka kultura osobista i techniczna obsługi. Czysto, pachnąco i pojazd w... Andrzej Szybko, solidnie i profesjonalnie (1) Obsługa świetna, z autem obchodzą się delikatnie i ostrożnie. Poczekalnia... Andrzej swietnie (1) Potwierdzam wcześ-niejsze opinie maly jestem na tak (1) Panowie królują pod wzgledem obslugi i podejscia do klienta brawa za... honda civic