Super ale... Ogólnie pozytywnie (1) Do wymiany łożysko przód oraz klocki hamulcowe. Po wymianie łożyska świeci... Grzegorz Geometria kół- POLECAM!!! :) (1) W pełni profesjonalna usługa. Auto znakomicie ustawione. Otrzymałem wydruk i... FORcom Sp. z o.o. Tomek - opinia (2) Witam. Z przyjemnoscia wystawiam ocene 6.0! Jedyny warsztat/stacja... Tomek
Badanie techniczne (1) Bardzo kompetentnie i sprawnie dwóch Panów przebadało mój samochód. Na prośbę... wojtek Zadowolony (1) Korzystam z usluch skp dzienisz od 8 lat, pierw na pogorzu gornym, teraz na... Maciey Dobry warsztat i miła obsługa (1) Dobra a nawet b. dobra obsługa. Usługa wykonana również b. dobrze. Jednakże... Jang GORĄCO POLECAM (1) Byłem w serwisie pierwszy raz. Wrażenia pozytywne. Usterka została... Jakub Warsztat ok (1) Fachowa obsługa , rzetelna informacja i wycena , wszystko ok. Jaro Dobry warsztat (1) Znam ten warsztat , korzystam z jego usług jestem zadowolona Majster o... Jola Kontrola techniczna przed zakupem auta z Belgii. (1) Polecam i jeszcze raz polecam.Auto z Belgii.Widziałem zdjęcia po kolizji tyłu... Bob Stacja Kontroli Pojazdów (1) Szczerze polecam wszystkim! Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Lucyna M. NACIĄGACZE- PROSZĘ UWAŻAĆ (1) Niestety moje doświadczenie z tym serwisem jest naganne. Pani z biura bardzo... mm Polecam... (1) Profesjonalne badania techniczne!:) Marta Bardzo solidny salon (2) Sprawdzalam auto przed zakupem, Pan z Autotestu sprawdził je co do joty,... Izabela MILI FACHOWCY (1) CAŁY PRZEGLĄD SAMOCHODU BYŁ ZROBIONY W SZYBKIM CZASIE I MIŁEJ OBSŁUDZE. BYŁEM... ANDRZEJ K. Profesjonalna obsługa (1) Profesjonalna i szybka obsługa, polecam. Arek Toyota Yaris (1) Sprawdzenie samochodu Toyota Yaris z roku 2007 przed zakupem, a przy okazji... Bogdan Europak (1) Miła obsługa, przegląd załatwiony od ręki w kilka minut, gratis płyn to... piotr Bez problemowo (1) Bardzo rzetelna obsluga. Odnioslam wrazenie bardzo profesjonalnie zalotwionej... Marzena Usterka Abs (1) Prawidłowo zdiagnozowana usterka, pęknięty pierścień abs. Wymiana całego... Piotr