Warsztat ok (1) Fachowa obsługa , rzetelna informacja i wycena , wszystko ok. Jaro Dobry warsztat (1) Znam ten warsztat , korzystam z jego usług jestem zadowolona Majster o... Jola Kontrola techniczna przed zakupem auta z Belgii. (1) Polecam i jeszcze raz polecam.Auto z Belgii.Widziałem zdjęcia po kolizji tyłu... Bob
Stacja Kontroli Pojazdów (1) Szczerze polecam wszystkim! Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Lucyna M. NACIĄGACZE- PROSZĘ UWAŻAĆ (1) Niestety moje doświadczenie z tym serwisem jest naganne. Pani z biura bardzo... mm Polecam... (1) Profesjonalne badania techniczne!:) Marta Bardzo solidny salon (2) Sprawdzalam auto przed zakupem, Pan z Autotestu sprawdził je co do joty,... Izabela MILI FACHOWCY (1) CAŁY PRZEGLĄD SAMOCHODU BYŁ ZROBIONY W SZYBKIM CZASIE I MIŁEJ OBSŁUDZE. BYŁEM... ANDRZEJ K. Profesjonalna obsługa (1) Profesjonalna i szybka obsługa, polecam. Arek Toyota Yaris (1) Sprawdzenie samochodu Toyota Yaris z roku 2007 przed zakupem, a przy okazji... Bogdan Europak (1) Miła obsługa, przegląd załatwiony od ręki w kilka minut, gratis płyn to... piotr Bez problemowo (1) Bardzo rzetelna obsluga. Odnioslam wrazenie bardzo profesjonalnie zalotwionej... Marzena Usterka Abs (1) Prawidłowo zdiagnozowana usterka, pęknięty pierścień abs. Wymiana całego... Piotr Perfekcji ciąg dalszy (1) Po ostatniej wizycie postanowiłem dokonać wskazanych przez pana Adama napraw.... Artur Żenujące podejście do klienta (3) Byłem w zakładzie Inter-auto na prostej wymianie opon z zimowych na letnie.... Jacek Szymański Serwis godny polecenia (1) Bardzo przyjazny dla klienta i sprawny oraz fachowy serwis. Dużym atutem są... Ania Szkoda gadać (1) Samochód nie przeszedł badania technicznego z powodu bardzo delikatnego luzu... niezadowolony klient Polecam (1) Szybko, sprawnie i fachowo. Polecam Łukasz Pełen profesjonalizm (1) Skorzystałem z usług firmy PHU Stefański. Szybko, tanio i bezpiecznie. Na... Stanisław A. Wysoka jakość usług (1) Dawno nie spotkałam się z firmą w której prezentowany jest tak wysoki poziom... Agnieszka