zniszczyli mi opony po regulacji zbieznosci (1) witam po ich regulacji zbieznosci zdarlo mi opony po 2 tygodniach reklamacji... mirek Juz nie polecam.... (1) Ostatnio wstawiłem auto bo były problemy z hamulcami. Diagnoza o dziwo... Tomek zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm. Za......ista stacja :D takiej szukałem Płyn do... Michał
Elegancko (1) Profesjonalna obsługa. Polecam Tomasz Najlepiej. (1) Pięknie dziękuję za szybką i konkretną pomoc sprawdzeniu autka przed zakupem:) Marta Jesli zalezy Ci na Twoim samochodzie (1) Polecam Profesjonalisci, wiedza co robia. Auto dziala bezproblemowo. Jola ceny to kosmos (4) wymiana oleju - 4 litry mobil 5w30 - 200 pln !!! do tego czas - ponad godzinę... moby_dick Nie polecam (1) NIE POLECAM NIKOMU! Straciłam masę pieniędzy i nerwów. W trakcie szukania... Aneta jak w nazwie - Perfekt (2) Własciciele firmy posiadają ogromne doświadczenie w pracy w nazwijmy to... Kiepski Patrząc na obecne czasy, polecam dobrych fachowców! (1) Pan Stefański jak mało kto zna się na rzeczy, cóż więcej mogę powiedzieć ...... Marcin Szybka naprawa auta (1) W weekend jechałam z dziećmi z Warszawy na wakacje nad morze, ale po drodze... Iza Wlasnie wrocilem z przegladu. (1) Drobna regulacje swiatel zrobili od reki. Wyszla tez zle ustawiona zbieznosc... bbkr Pełen profesionalizm!!! (1) Idealne miejsce dla mojego samochodu. Doradcy bardzo pomocni, znający się na... Julia Przeglądy rejestracyjne,mechanika polecam (1) Trafna i skuteczna diagnoza gdy miałem problem z moim autem szybka naprawa i... klient Serdecznie polecam (1) Odkąd pojechaliśmy z mężem na tę stację nie korzystamy z usług żadnej innej.... Ania Zdecydowanie polecam (1) Ludzie którzy chcą pomóc a nie skasować ADAM SUUUPPPEEERRRRR STACJA (1) Super stacja z przemiłą obsługą. Polecam wszystkim i potwierdzam wszystkie... JANUSZ Ok stacja (1) byłem w WPT wczoraj autko przeszlo przeglad bez problemow i dodatkowo klime... piotr polecam (1) Nie ma co dużo pisac, szybko, sprawnie i miło. cena porównywalna z innymi... piotr Andrzej - opinia (1) Korzystam z usług ok.15 lat.Próbowałem w innych firmach.Mam porównanie.... Andrzej