Miłlo i kompetentnie. (1) Polecam, szybko, miło i fachowo. Piotr Najgorszy Serwis w Gdańsku!!! (2) Chętnie szczegółowo opisałbym czego dotyczy problem, jednak jestem... Robert Niekrasz Super! (1) Badanie techniczne bardzo polecam. Mili i uczcziwi ludzie. Jacek
Dobry i przyzwoity poziom (1) Biorąc pod uwagę wysokość cen usług to nie ma się czego czepiać.Panie... Jerzy K. Przegląd taksówki osobowej -kolejny (1) Stacja pobiera opłatę 42 PLN za kolejny przegląd taksówki nie zgodnie z... Jurek nie polecam (1) Niestety dla tego warsztatu tak prosta czynność jak wymiana żarówki jest... Zbigniew Kolejna Wizyta (2) Kolejny raz wychodze z usmiechem na twarzy :) Polecam Firme i Pozdrawiam lukasz STOSUNKOWO DROGI BRAK PROFESJONALIZMU (3) Witam, kupiłem nowe auto i podjechałem na ogólną diagnostykę przed oddaniem... Mariusz niekompetencja (1) wyjatkowo niekompetancja, niedawno robili mi peugeota, nawet sróby nie były... paweł Naciągacze partacze. (1) Golf 4 tdi. Badanie techniczne coroczne. "Pan" stwierdził bliżej nieokreślony... Z Gdańska WPT (1) Panowie pracują jak za czasów komuny nie przeszkadzać bo piją kawę nie... Michall Polecam! (1) Załoga Pezala podjęła się naprawy usterki w moim samochodzie kiedy inni... Bartek S. Nie polecam (1) Niestety warsztat bardzo drogi i do tego niekompetentny. Ogólnie już więcej... Amon Najlepsza stacja w Trojmiescie a moze i w Polsce! (1) Tak sympatycznej, profesjonalnej i uczciwej obslugi nigdzie nie... Honda Jazz Zdecydowanie polecam (1) Już w wielu różnych stacjach "robiłem" przeglądy techniczne, jednak... Krzysztof W. Polecam (1) Trudno o warsztat,gdzie szybko,sprawnie i solidnie zostanie auto... Aygusia Brak profesjonalizmu!!! Nigdy wiecej autotes z Gdanska!!! (1) Całkowity brak profesjonalizmu, tragiczny sposób przekazywania informacji dla... OPEL nissan 300zx zolty (2) bardzo szczegolowe i dokladne badanie.jestem bardzo zadowolona z... Malgorzata Za drodzy jak na taki warsztat wydaje (1) Troche drogo policzyli za wymiane dwoch tuleji na wahaczu. Jak opony... Pozdro NIE POLECAM (4) Zaznacze, ze nie dostalam pieczatki, poniewaz :)))))) nie mialam... Eliza