Naprawa samochodu w firmie PEZAL (10) Niestety mimo wielkiej reklamy i pozytywnych opini nie polecam. W żadnym... Jarek Geometria kół A4 B5 (2) Tragedia.....Pan nie poradził sobie z ustawieniem zbieżności kół wykrecając... Piotr Uczciwi, wiarygodni i warci polecenia! (1) Przeżyłam juz kilku mechaników, ale Panowie ze Startowej nigdy mnie nie... Ania
stacja na medal PRAWDZIWA STACJA CZUC W NIEJ MAGIE KASZUB (1) OBSŁUGA miła zawcze maja automat z kawa dla klienta PROFESJONALNA... PREZES DPW GDYNIA Ford Focus S (1) Witam, odwiedziłem warsztat trzy razy i muszę przyznać, że obsługa w serwisie... Dawid Duży PLUS za fachowe podejście do "Francuza" (1) Z serwisu i SKP korzystałem już wcześniej, zawsze miło, fachowo i przystępnie... Kuba Naciągają (kilkaset %) na częściach?? (6) Poprosiłem o wycenę usługi wymiany świec. Zaśpiewali 240zł, gdzie odpowiedź... szok Geometria Kół Mojego Auta (1) Na innej stacji kontroli ustawiano mi zbieżność kół trzykrotnie i ciągle było... zadowolony klient Dobry serwis (1) Skorzystałam z oferty serwisu i nie zawiodłam się ,trafna diagnoza, skuteczna... Kara opel astra (1) Goraco polecam firme WPT chlopaki znaja sie na sprawdzaniu auta znalezli... adam Badania techniczne TAK, ale naprawa auta to zdecydowane NIE (2) W kwestii badań technicznych OK, bo szybko i sprawnie, ale w kwestii diagnozy... Anka Perfekt! (1) Gorąco polecam! Kolejna wizyta i po raz kolejny 100% zadowolenia. Usterka... Andżela UNIKAC WARSZTATU JAK OGNIA (1) unikac tego warsztatu jak ognia.PARTACZE. po wymianie oleju w automatycznej... BARTEK Badanie zbieżności kół (2) Przyjechałem do stacji kontroli w piątek po godzinie 16 z prośbą zbadania... zwykły kierowca Polecam każdemu (1) Korzystam z serwisu od prawie 2 lat za każdym razem pełne zadowolenie.... Tytan Warsztat godny polecenia (1) Jeśli masz problem z samochodem to śmiało możesz pojechać do Pezala, a jak... Paweł Niby w porządku, ale... (6) Po przyjechaniu na stację kontroli zostałem wprowadzony od razu, nie było... Właściciel czerwonej Hondy "30 lat doświadczenia" którymi się chwalą mają wpływ chyba tylko na cenę, bo na pewno nie na skuteczność (1) Nieco ponad rok temu zostawiłem tam samochód, nie został naprawiony... ulff Badania techniczne TAK, ale serwis zdecydowane NIE (1) W kwestii badań technicznych OK, bo szybko i sprawnie, ale w kwestii diagnozy... Anka nie polecam (1) MI jak cos naprawiali to za każdym razem wyjeżdżałem z nową usterką, która... Damian