Polecam wizytę na tej stacji (2) Polecam wizytę na stacji w Gdańsku, byłam wczoraj i jestem bardzo zadowolona... Hondzia Godna polecenia (2) Stacja z prawdziwego zdarzenia, rzeczywiście godna polecenia. Przemili... Agata Super (2) Bardzo miła i fachowa obsługa, panowie bardzo pomocni. Polecam. Dominika
woooow !!!!!!! (2) Szok!!! Co za wystrój, co za sprzęt, rewelacja!!!! Obsługa mega profesjonalna... Mirosław POLECAM (2) Miła i fachowa obsługa. Super stacja !!! Gorąco polecam. Agnieszka Grand Stacja***** (2) Profesjonalna stacja, nowoczesny sprzęt, fachowa obsługa. Panowie przyjaźnie... Agnieszka Sprawna szybka i dokładna kontrola (1) polecam, fachowa obsługa Piotr Przegląd na szóstkę (1) Miła i fachowa obsługa krótki czas realizacji i bez zbędnych drobiazgów, o to... stała klientka Najlepszy serwis samochodowy z jakim miałem do czynienia (1) Przerobiłem już sporo usługodawców od serwisowania aut - od ciasnych garaży... Wojtek Zengteler Nie znają się na robocie (1) Dawałem warsztatowi kilka "ostatnich szans", szkoda. Przykładowe ich wtopy: -... Marcin Nie znam lepszych niż Pezal (1) Jeżdżę autami ponad 40 lat. Żałuję, że dopiero teraz poznałem tą firmę. To... Andrzej Łukaszewski Klient - opinia (1) Beznadziejnie,dużo obiecuje przez telefon,a w rzeczywistości wychodzi... Klient Drogo!!! (1) Niestety cena nie adekwatna do wykonanej pracy. Ceny części w porównaniu do... Marek Przyjeżdżać, sprawdzać i z uśmiechem odjeżdżać! :) (1) Pozdrawiam Pana Stefańskiego i jeszcze raz dziękuje za pomoc w sprawdzeniu... Natali Radzikowska Nie polecam (1) Bardzo nie miła obsługa, Pan nie odpowiedział nawet na moje dzień dobry,... Kamila Oszukany - opinia (4) Uważam, że ten warsztat nie jest godny polecenie. Przyjechałem tylko na... Oszukany Wymiana rozrządu - na pewno nie tutaj (3) po odebraniu auta - silnik pracuje dziwnie, dziwny zapach spalin tak jakby... Krzysztof Rzetelnie, szybko, w dobrej cenie! (1) Fachowe doradztwo, szybka naprawa w naprawdę dobrej cenie!Rzetelna informacja... Janusz Obsługa klienta super, naprawa kiepsko (1) Moj kontakt z tym warsztatem rozpoczął się od stacji diagnostycznej, gdzie... Paweł Ten warsztat nigdy mnie nie zawiódł (1) Oprócz miłej obsługi gwarantuje szybką i fachową pomoc. Silnik mojej Toyoty... H.O.